• MLADI DŽUDISTI POLAGALI ZA POJASEVE (FOTO)

  ZRENJANIN – I ovog juna, kao i ranijih godina, Omladinski džudo klub „Proleter MD“ iz Zrenjanina organizovao je klupsko prvenstvo za mlađe pionire i pionirke, kao i polaganje za žuti i oranž pojas. Ovi događaji upriličeni su u petak, u Domu borilačkih sportova Partizan.     – S obzirom na to da imamo nekoliko sekcija, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MLADI DŽUDISTI POLAGALI ZA POJASEVE (FOTO)

  ZRENJANIN – I ovog juna, kao i ranijih godina, Omladinski džudo klub „Proleter MD“ iz Zrenjanina organizovao je klupsko prvenstvo za mlađe pionire i pionirke, kao i polaganje za žuti i oranž pojas. Ovi događaji upriličeni su u petak, u Domu borilačkih sportova Partizan.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  – S obzirom na to da imamo nekoliko sekcija, odziv dece je bio fenomenalan. Za žuti pojas imali smo 35 kandidata i 10 za oranž. Moram naglasiti da je to samo deo našeg „pogona“, jer na polaganju nisu učestvovali stariji pioniri, kadeti, juniori, seniori i tako dalje – izjavio je za portal zrenjaninski.com predsednik Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“ Nenad Janjić.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Svi kandidati su položili za žute i oranž pojaseve i deca su dobila diplome.

   

  – Koliko sam video, bila su vrlo zadovoljna i radosna. Verujem da će sa optimizmom dočekati početak nove takmičarske sezone, koja za njih počinje 1. septembra – rekao je Janjić.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Inače, klupsko takmičenje je prošlo bez povreda, deca su se borila svim srcem i, po rečima Janjića, bilo je uživanje gledati i učestvovati u ovom događaju.

   

  Tekst i foto: Zoran Bogaroški

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  mladi džudisti
  Foto: Zoran Bogaroški

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport