• Mlade nade Plivačkog kluba Proleter osvojile 27 medalja

    Mlade nade Plivačkog kluba Proleter iz Zrenjanina osvojile su ukupno 27 medalja na međunarodnom plivačkom takmičenju „Nade 2022“, održanom u Kikindi.   Na ovom takmičenju je učestvovalo 300 plivača iz 21 kluba iz četiri zemlje. Plivački klub Proleter nastupio je sa 24 mlada plivača, koji su osvojili 27 medalja. Zrenjaninci su ekipno osvojili treće mesto. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mlade nade Plivačkog kluba Proleter osvojile 27 medalja

    Mlade nade Plivačkog kluba Proleter iz Zrenjanina osvojile su ukupno 27 medalja na međunarodnom plivačkom takmičenju „Nade 2022“, održanom u Kikindi.

     

    Na ovom takmičenju je učestvovalo 300 plivača iz 21 kluba iz četiri zemlje. Plivački klub Proleter nastupio je sa 24 mlada plivača, koji su osvojili 27 medalja. Zrenjaninci su ekipno osvojili treće mesto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Trku zadovoljstva, zajedno sa ocem i trenerom, istrčao i džudista Andrej Ankić

     

    Zlatne medalje osvojili su Mateja Janković (tri), Marko Krecev, Stefan Mitrović, Marlena Milošević i muška štafeta 4×50 mešovito.

     

    Srebrnim medaljama okitili su se Ivan Krstin, Stefan Midović, Marko Krecev, Jovan Kecić, Milica Cvetkov (dve), Marija Stokić, Ana Petrović i Lena Kralj.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Bronzane medalje osvojili su Marko Krecev, Luka Kecić, Nikola Apro (dve), Ognjen Borić, Jovan Kecić, Aleksa Kalas Kosanović, Stefan Mitrović, Ana Benčić, Lena Kralj i ženska štafeta 4×50 mešovito.

     

    Mlade nade Proletera predvodio je trener Nikola Gogić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport