• Mlada košarkašica Ana Repija od jeseni će braniti boje beogradskog Partizana

    Mlada košarkašica Naftagasa iz Elemira Ana Repija od jeseni će braniti boje beogradskog Partizana.   Ana je tek završila osnovnu školu a već kreće u veliki klub. U Beogradu će živeti, nastaviti školovanje i trenirati sa crno-belima.   PROČITAJTE JOŠ: Takmičarke Atletskog kluba Banat ostvarile lične rekorde na mitingu u Hrvatskoj   – Još jedan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mlada košarkašica Ana Repija od jeseni će braniti boje beogradskog Partizana

    Mlada košarkašica Naftagasa iz Elemira Ana Repija od jeseni će braniti boje beogradskog Partizana.

     

    Ana je tek završila osnovnu školu a već kreće u veliki klub. U Beogradu će živeti, nastaviti školovanje i trenirati sa crno-belima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičarke Atletskog kluba Banat ostvarile lične rekorde na mitingu u Hrvatskoj

     

    – Još jedan mladi dijamant iz elemirske škole košarke biće nova uzdanica Partizana. To je za mene kao njenog trenera i kao Elemirca veliki uspeh i priznanje. Budim se već danima kao srećan čovek – kaže za portal zrenjaninski.com Ognjen Trtica, trener košarkašica Naftagasa iz Elemira.

     

    Ana Repija je u Naftagasu trenirala sedam godina, maltene od vrtića.

     

    – Mnogo smo radili i kroz svašta prošli. Verovao sam u nju od samog početka a ovo je uspeh svih nas, celog kluba i našeg malog mesta – ističe Trtica.

     

    Dodaje da Ana igra na poziciji plejmejkera. Jedna je od najboljih u zemlji u svom godištu, odličan je đak, ali i jedna dobra i vredna devojčica.

     

    Svi iz kluba su joj poželeli puno uspeha u novom klubu, a njene dojučerašnje klupske drugarice nastavljaju sa treninzima u Elemiru.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Nastavljamo dalje kao i do sada. U sali se sada nalazi i jedna od najtalentovanijih ženskih selekcija malih košarkašica i ne sumnjam da će u budućnosti putem Ane krenuti i ostale naše vredne devojčice. Do tada, predstoji nam još mnogo rada, napora i volje da se uspe. Ali, imamo na koga da se ugledamo – ističe Ognjen Trtica.

     

    ana repija

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport