• Mirko Rapaić (OFK Begej) jedan od opasnijih igrača na poziciji beka

    OFK Begej iz Žitišta početak prolećnog dela prvenstva u Vojvođanskoj ligi „Istok“ dočekuje na sredini tabele. Sa osvojena 22 boda u dosadašnjih 15 kola, uz šest pobeda, pet poraza i četiri remija, Žitištani su na zimsku pauzu otišli kao osmoplasirani na tabeli sastavljenoj od 16 klubova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mirko Rapaić (OFK Begej) jedan od opasnijih igrača na poziciji beka
    Foto: Privatna arhiva

    – Polusezonu bih ocenio kao odličnu. Na sredini smo tabele, a mogli smo da budemo i konkretniji. Ispustili smo nekoliko bodova zbog grešaka koje smo pravili. U svakom slučaju, zadovoljni smo s obzirom na to da se klub prošle sezone borio za opstanak. Sada se definitivno stabilizovao – izjavio je za portal zrenjaninski.com mladi igrač Mirko Rapaić, koji igra na poziciji beka i levog krila.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Džudistkinje Proletera bile na korak do medalje u Ligi šampiona

     

    Rapaić je povratnik u redove Begeja. Prethodno je nastupao za Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva, koje trenutno zauzima 14. mesto na tabeli, sa 13 bodova.

     

    – Vratio sam se jer sam čuo da klub preuzimaju drugi ljudi i da dolazi trener Dragan Jović, provereni fudbalski stručnjak, sa kojim do tada nisam imao priliku da sarađujem. Nisam se pokajao – ističe Rapaić.

     

    mirko rapaić
    Foto: Privatna arhiva

     

    Napet i težak komšijski derbi

     

    Mirko se po povratku u Begej još nije upisao u listu strelaca, ali je imao dosta šansi.

     

    – Nedostaje mi iskustva i mirnoće kada je u pitanju postizanje golova. Ove polusezone sam igrao na poziciji beka i imao sam četiri asistencije. Mislim da sam se odlično snašao i da sam bio jedan od opasnijih na toj poziciji – navodi naš sagovornik.

     

    Kao posebno zanimljivu utakmicu u prethodnih 15 kola izdvaja susret sa Jedinstvom iz Banatskog Karađorđeva.

     

    – Bio je to napet i težak komšijski derbi. Na poluvremenu je bilo 0:0, oni su zatim poveli i udvostručili prednost, da bismo mi smanjili na 2:1. U 95. minutu smo dali gol za izjednačenje. Tu utakmicu sam odigrao dobro, a bio je i penal nada mnom – priseća se Rapaić.

     

    On se nada da će ostati u klubu i da trener računa na njega i u nastavku prvenstva.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Uveren sam da možemo biti u top četiri. Mala je razlika između timova i uz nekoliko dobrih pojačanja možemo svakoga dobro da namučimo – zaključuje Mirko Rapaić.

     

    Milan Bulaja se do poslednjeg trenutka snažno suprostavio evropskom šampionu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport