• Mini kajak liga Beograda: Dva srebra i tri bronze za Zrenjanince

  Juče je u Borči, na kanalu Vizelj, održano 4. kolo mini kajak lige Beograda i tradicionalno takmičenje u organizaciji KK Borča. Okupilo se 16 klubova iz Srbije, među kojima je i Kajak klub Begej iz Zrenjanina.   Begej je nastupio sa 32 takmičara i osvojio je pet medalja – dve srebrne i tri bronzane.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mini kajak liga Beograda: Dva srebra i tri bronze za Zrenjanince

  Juče je u Borči, na kanalu Vizelj, održano 4. kolo mini kajak lige Beograda i tradicionalno takmičenje u organizaciji KK Borča. Okupilo se 16 klubova iz Srbije, među kojima je i Kajak klub Begej iz Zrenjanina.

   

  Begej je nastupio sa 32 takmičara i osvojio je pet medalja – dve srebrne i tri bronzane.

   

  Srebrne medalje su osvojili Majda Oklobdžija i Darija Jeličić, u kategoriji MK-2 500m 2011. godište, kao i Bojana Kojčić i Aleksandra Đurin u kategoriji K-2 200m kadetkinje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Mladi Zrenjaninac briljira: Još dva nacionalna rekorda Justina Cvetkova

   

  Bronzu su osvojili Luka Oklobdžija, Danilo Đogović, Marko Lakatuš i Dimitrije Kuzmanov, u kategoriji MK-4 500m 2010/2011. godište, zatim Miona Bogaroški i Divna Nedić, u kategoriji MK-2 500m 2009. godište, kao i Elena Trubajić, Divna Nedić, Miona Bogaroški i Maša Karanfilović.

   

  Četvrto mesto osvojili su Luka Oklobdžija, u kategoriji MK-1 500m 2010. godište, zatim Marko Latatuš i Danilo Đogović, u kategoriji MK-2 500m 2010. godište, Petra Potkonjak u kategoriji MK-1 500m 2009. godište, kao i Nataša Odadžić i Mia Božić u kategoriji MK-2 500m 2010. godište.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport