• Milan Šojić trijumfovao na Zlatiboru: Bokser Banata savladao ruskog takmičara

    Nedavno je u hotelu „Zlatibor“ održano takmičenje u boksu između ekipa ruskog Gazproma i domaćeg NIS-a. Ekipe su brojale po pet takmičara u različitim težinskim kategorijama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Milan Šojić trijumfovao na Zlatiboru: Bokser Banata savladao ruskog takmičara
    Foto: Boks klub Banat

     

    Za ekipu NIS-a nastupao je i član Boks kluba Banat iz Zrenjanina Milan Šojić, koji se borio protiv ruskog takmičara Sergeja Krasnopereva u kategoriji do 71kg.

     

    U veoma uzbudljivom meču, u kojem se ruski takmičar u drugoj rundi našao u nokdaunu, pobedio je Milan Šojić, i to jednoglasnom sudijskom odlukom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karate: Filip Mihajlović se pozlatio na šampionatu u Sloveniji, Sandra Bundić osvojila srebro

     

    Pored Milana, pobede za NIS ostvarili su i Stevan Zarić i Luka Ilić, dok Stefan Nikolić i Marko Todorović, uprkos velikoj želji za pobedom i hrabrom držanju tokom borbi, nisu uspeli da trijumfuju.

     

    Nakon mečeva, ekipa NIS-a je osvojila pobednički pehar i revanširala se za poraz iz prošle godine, kada se duel dve ekipe održao u Sočiju.

     

    Ekipu NIS-a predvodili su treneri Ivan Popović iz Beogradskog kluba Voždovac i Milivoj Šojić, trener BK Banat iz Zrenjanina.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zaista jedna prava sportska i fer-plej manifestacija, propraćena prepunom salom posetilaca, koji se nisu štedeli pri navijanju i aplaudiranju. Specijalni gost ove bokserske manifestacije bio je šampion sveta i Evrope, kao i profesionalni prvak sveta, Rus Kostya Tszyu, koji je ujedno i predvodio ekipu Gazproma – izjavio je Milivoj Šojić.

     

    milan šojić
    Foto: Boks klub Banat

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport