• Mate Nemeš osvojio prvu medalju za Srbiju na Vojnim igrama u Kini

  Pripadnik reprezentacije Vojske Srbije i član Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Mate Nemeš osvojio je bronzanu medalju na Svetskim vojnim igrama u Narodnoj Republici Kini.   Veliki uspeh za Vojsku Srbije i državu Srbiju Mate Nemeš je ostvario u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 67 kilograma.   Čestitku Nemešu povodom osvajanja bronzane medalje, prve […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mate Nemeš osvojio prvu medalju za Srbiju na Vojnim igrama u Kini

  Pripadnik reprezentacije Vojske Srbije i član Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Mate Nemeš osvojio je bronzanu medalju na Svetskim vojnim igrama u Narodnoj Republici Kini.

   

  Veliki uspeh za Vojsku Srbije i državu Srbiju Mate Nemeš je ostvario u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 67 kilograma.

   

  Čestitku Nemešu povodom osvajanja bronzane medalje, prve medalje za Srbiju na Vojnim igrama u Kini, uputio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

   

  mate nemeš
  Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

   

  Mate Nemeš nije krio sreću i zadovoljstvo posle osvojene bronzane medalje. On je dodao da je siguran da će biti još medalja za Srbiju.

   

  – Moj brat Viktor Nemeš može da osvoji medalju, a takođe će biti medalja u tekvondou i maratonu. Zahvalio bih Ministarstvu odbrane i ministru odbrane što su vojnicima pružili priliku da idu na takmičenje u Kinu. Srećan sam što sam i ja dobio tu priliku i, eto, osvojio sam medalju – izjavio je Mate Nemeš.

   

  Pročitajte još: Petar Vidaković najbolji student na edukaciji za tekvondo mastera

   

  Njemu je na osvojenoj bronzi čestitao naš proslavljeni rvač Davor Štefanek, koji je na Vojnim igrama u Kini prvi put u ulozi trenera.

   

  – Ovo je prva medalja na Vojnim igrama u Kini. Zaista sam zadovoljan. A nadam se da će i ostali članovi naše reprezentacije biti uspešni. Očekujem medalju i od Mateovog brata blizanca Viktora i poželeo bih da nam rvanje sa dva takmičara donese dve medalje. Još jednom čestitam Mateu i dodao bih samo – to smo mi rvači – rekao je Štefanek.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport