• Marko Mastilo (FK Budućnost): U nastavku prvenstva ima mesta za napredak

    Jesenji deo prvenstva u Vojvođanskoj ligi „Istok“ fudbaleri Budućnosti iz Srpske Crnje završili su deseti na tabeli. Vezista kluba iz ovog pograničnog mesta u Banatu, Marko Mastilo iz Zrenjanina, smatra da je u ovom trenutku to realno stanje stvari, ali da u nastavku šampionata ima mesta za napredak.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marko Mastilo (FK Budućnost): U nastavku prvenstva ima mesta za napredak
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Plavo-beli su iz dosadašnjih 15 kola izvukli 19 bodova, 16 manje od prvoplasirane Vojvodine 1928 iz Perleza, a deset više od BAK-a iz Bele Crkve, koji se nalazi na dnu tabele. Pet puta su slavili, četiri puta su odigrali nerešeno i pretrpeli su šest poraza.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nina Šuput i Ana Lena Belić se okitile zlatom na plivačkom mitingu „Deda Mraz“

     

    – Počelo je dobro, ali kako je sezona odmicala, stizale su nas povrede i usledili su slabiji rezultati. Deseto mesto na tabeli je neka realnost u ovom momentu – kaže za portal zrenjaninski.com Marko Mastilo, sa kojim smo razgovarali u prijatnom ambijentu kafea Izlog, koji se nalazi u Hotelu Vojvodina.

     

    Mastilo je u prethodnom periodu bio standardan u ekipi. Postigao je jedan gol u aktuelnoj sezoni, protiv Mladosti iz Omoljice, a ubeležio je i nekoliko asistencija.

     

     

    Nada se nastavku saradnje

     

    Na startu prolećnog dela prvenstva Budućnost gostuje u Beloj Crkvi i važi za favorita u duelu sa BAK-om, pa je to prilika da se već tada vrati kući sa tri boda.

     

    – Mislim da imamo dobre šanse da se popnemo na tabeli. Realno, posedujemo kvalitet, samo još sve kockice da se slože – smatra momak koji je rođen 22. septembra 1996. i koji je najveći deo karijere proveo u trećoj ligi.

     

    Igrao je u seniorskim pogonima Banata, Vršca, Padine, Radničkog, Bečeja, Kikinde, Kozare, Banatskog Velikog Sela… Pre godinu dana je, na poziv trenera Milenka Zečevića, došao u Budućnost.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Sve u klubu je u redu. Ljudi iz uprave su sve vreme bilo skroz korektni. Treba još da razgovaramo o nastavku saradnje i zato nisam hteo da pregovaram ni sa kim sa strane. Nadam se da ću ostati u Budućnosti i ove godine – zaključuje Marko Mastilo.

     

    Karate klub Banatski cvet dodelio godišnje nagrade svojim najuspešnijim takmičarima

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin