• Marko Kovačević: Pre dve godine je bio najbolji strelac, a sada se vratio u Radnički

    Posle dve godine, napadač Marko Kovačević ponovo će braniti boje Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina.   Bio je najbolji strelac Srpske lige „Vojvodina“ u sezoni 2020/21. sa 25 postignutih golova, a onda je zadužio dres Inđije i karijeru nastavio u višem rangu takmičenja, odnosno u Prvoj ligi Srbije. Nakon razgovora sa novim trenerom Zdravkom Raukovićem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marko Kovačević: Pre dve godine je bio najbolji strelac, a sada se vratio u Radnički

    Posle dve godine, napadač Marko Kovačević ponovo će braniti boje Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina.

     

    Bio je najbolji strelac Srpske lige „Vojvodina“ u sezoni 2020/21. sa 25 postignutih golova, a onda je zadužio dres Inđije i karijeru nastavio u višem rangu takmičenja, odnosno u Prvoj ligi Srbije. Nakon razgovora sa novim trenerom Zdravkom Raukovićem odlučio je da se vrati u redove zrenjaninskog srpskoligaša.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkaški klub Zadrugar iz Lazareva šampion Letnje seniorske lige

     

    – U Inđiji sam proveo jednu sezonu i postigao pet golova. Posle toga sam otišao na pozajmicu u Radnički iz Sremske Mitrovice, gde sam igrao šest meseci. Tamo se nisam snašao baš najbolje, ali je svakako bilo lepo iskustvo. Igrao sam i Kup protiv Partizana, kada smo izbacili crno-bele i postigli istorijski uspeh za klub – kaže za portal zrenjaninski.com Marko Kovačević.

     

    Momak koji je rođen 1999. godine poslednjih šest meseci proveo je u Borcu iz Šajkaša.

     

    – Golovi me nisu hteli ali smo takmičenje završili kao drugoplasirani na tabeli, što je sjajan uspeh za klub. Iskreno, posle jedne sezone i malo postignutih golova trebalo mi je nešto da me vrati na pravi golgeterski put. Dobio sam poziv Radničkog i nisam se dvoumio. Sve smo se vrlo brzo dogovorili – navodi Kovačević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: „VEČITI“ NA PUTU KA EVROLIGAŠKOJ DOMINACIJI: Šta kažu bukmejkeri – kakve su šanse Crvene zvezde Meridianbet i Partizana u Evroligi?

     

    Prema njegovim rečima, u Radničkom se stvara jedna lepa priča i formira mlada ekipa željna dokazivanja.

     

    – Tu je i sjajan stručni štab. Mislim da uz dobar rad možemo puno toga da postignemo. Očekujem neizvesno prvenstvo, a mi ćemo ići korak po korak i nadam se dobrom uspehu – zaključuje Marko Kovačević.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport