• Maestralnom pobedom u ringu, bokser Andrej Racić izborio mesto u kadetskoj reprezentaciji

    Na Zlatiboru su održani izborni mečevi za kadetsku reprezentaciju Srbije u boksu, za predstojeće Evropsko prvenstvo koje će se održati u Banja Luci od 1. do 12. avgusta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Maestralnom pobedom u ringu, bokser Andrej Racić izborio mesto u kadetskoj reprezentaciji
    Foto: Boks klub Banat

     

    Izborni meč imao je i takmičar Boks kluba Banat iz Zrenjanina Andrej Racić. On je nastupio u kategoriji do 44kg protiv takmičara beogradskog kluba Petros Davida Damjanovića.

     

    Meč je trajao tri runde, a Andrej Racić je iz runde u rundu bio sve dominantniji. Na kraju je jednoglasnom odlukom sudija došao do pobede i postao je jedan od putnika za prvenstvo Evrope.

     

    Prvaku Srbije Andreju Raciću ovo je 27. meč u karijeri i prvo učešće na ovako velikom međunarodnom takmičenju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Boško Kvrgić i Bojan Tumo: Iza OFK Gradnulica je odlična sezona

     

    Nastavak priprema obaviće se na Zlatiboru od 14. do 28. avgusta, kako bi se srpski reprezentativci maksimalno pripremili za predstojeće izazove koji ih očekuju.

     

    – Takmičari BK Banat su u poslednje četiri godine redovni učesnici evropskih i svetskih takmičenja, počev od Strahinje Rašovića, koji je osvojio bronzanu medalju sa dve pobede, preko Darija Tomića i Tadije Eremića, kome su bukvalno sudije otele odličje, pa do Andreja Racića. Takođe, vredi napomenuti da nikada sa ovih takmičenja nismo došli bez pobede ostvarene u ringu, što je ujedno i potvrda odlučnosti i želje naših takmičara – kazao je trener BK Banat Milivoj Šojić.

     

    Još sportskih vesti možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport