• Mačevalački klub Omladinac dostojno predstavljao Srbiju na kupu u Osijeku

  Takmičari Mačevalačkog kluba Omladinac iz Zrenjanina minulog vikenda su učestvovali na šestom po redu međunarodnom mačevalačkom kupu u Osijeku.   Na takmičenju je nastupilo više od 500 takmičara, koji su odmerili snage u disciplini mač za uzrast od 11 do 23 godine, kao i za veterane.   PROČITAJTE JOŠ: Pioniri i kadeti VK Begej 1883 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mačevalački klub Omladinac dostojno predstavljao Srbiju na kupu u Osijeku

  Takmičari Mačevalačkog kluba Omladinac iz Zrenjanina minulog vikenda su učestvovali na šestom po redu međunarodnom mačevalačkom kupu u Osijeku.

   

  Na takmičenju je nastupilo više od 500 takmičara, koji su odmerili snage u disciplini mač za uzrast od 11 do 23 godine, kao i za veterane.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Pioniri i kadeti VK Begej 1883 takmičili se u prvom kolu Omladinske lige Srbije

   

  Mačevalački klub Omladinac su predstavljala 22 takmičara. Najbolje rezultate među njima postigli su Magdalena Ćika, David Matić, Isidora Bikić i Aleksandar Šipovac. Oni su osvojili treća mesta u svojim kategorijama.

   

  Aleksandar Vasilić je zauzeo peto mesto, Isidora Doroški sedmo, a Maša Kukić osmu poziciju.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – MK Omladinac je završio kao prvoplasirani klub u Srbiji, kako po broju takmičara koji su učestvovali, tako i po broju osvojenih medalja na samom turniru. Četiri bronze od ukupno pet medalja. Ovo je još jedno u nizu takmičenja na kom smo ustanovili da je naša spremnost na vrlo visokom nivou. Očekuje nas još nekoliko domaćih i međunarodnih turnira do kraja sezone, a krajnji rezultat ćemo videti na državnim prvenstvima koja će se održati u maju i junu ove godine – rekla je za portal zrenjaninski.com pomoćni trener MK Omladinac Teodora Golić.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport