• Mačevalački klub Omladinac domaćin tradicionalnog turnira (Foto)

  Mačevalački klub Omladinac i Grad Zrenjanin u subotu, 16. marta, bili su domaćini tradicionalnog „Uskršnjeg turnira 2019“. Takmičenje je održano u hali Medison, u disciplinama floret, mač i sablja, u muškoj i ženskoj konkurenciji.   Zrenjaninska publika, iako je nije bilo u velikom broju, bila je u mogućnosti da gleda odlične borbe i uživa u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mačevalački klub Omladinac domaćin tradicionalnog turnira (Foto)

  Mačevalački klub Omladinac i Grad Zrenjanin u subotu, 16. marta, bili su domaćini tradicionalnog „Uskršnjeg turnira 2019“. Takmičenje je održano u hali Medison, u disciplinama floret, mač i sablja, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

   

  Zrenjaninska publika, iako je nije bilo u velikom broju, bila je u mogućnosti da gleda odlične borbe i uživa u svim raskošima ovog, u svetu veoma popularnog sporta.

   

  Mladi takmičari su svoje borbe radili u sledećim starosnim kategorijama: kadeti (2002. i mlađi), pioniri A (2005. i mlađi) i pioniri B (2007. i mlađi).

   

  Tekst i foto: Zoran Bogaroški

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport