• Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo: Rukometašice Srbije u Zrenjaninu dočekuju Bugarsku

    Ženska rukometna reprezentacija Srbije biće u Zrenjaninu domaćin ekipi Bugarske, u kvalifikacionoj utakmici za učešće na Evropskom prvenstvu 2024. godine, koje će se održati u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.   U pitanju je prvi meč novog ciklusa kvalifikacija, koji će biti odigran u Kristalnoj dvorani, u sredu, 11. oktobra, s početkom u 18 časova.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo: Rukometašice Srbije u Zrenjaninu dočekuju Bugarsku

    Ženska rukometna reprezentacija Srbije biće u Zrenjaninu domaćin ekipi Bugarske, u kvalifikacionoj utakmici za učešće na Evropskom prvenstvu 2024. godine, koje će se održati u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

     

    U pitanju je prvi meč novog ciklusa kvalifikacija, koji će biti odigran u Kristalnoj dvorani, u sredu, 11. oktobra, s početkom u 18 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mačevalački klub Omladinac osvojio 30 medalja na startu nove takmičarske sezone

     

    – Daćemo sve od sebe da se što bolje pripremimo. U Zrenjaninu smo uvek imali odlične uslove za rad i prelepu atmosferu na utakmicama. Nadam se da će tako biti i ovog puta – poručio je selektor Uroš Bregar.

     

    Ulaznice za utakmicu Srbija – Bugarska koštaju simboličnih 100 dinara. Mogu se kupiti na biletarnici Kristalne dvorane na dan meča, a sav prihod biće usmeren u akciju „Sportom za bolje sutra“. Sredstva su namenjena za poboljšanje uslova za život, obrazovanje i bavljenje sportom dece i omladine u stanju socijalne potrebe i podršku volonterskom servisu Crvenog krsta Zrenjanin.

     

    U okviru boravka u Zrenjaninu, već po tradiciji, predstavnici Rukometnog saveza Srbije i neke od naših igračica posetiće i jednu osnovnu školu na teritoriji grada, s ciljem popularizacije rukometa. Ovog puta biće to OŠ „Servo Mihalj“.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Stoga su organizatori uputili poziv i školama i njihovim učenicima da dođu u Kristalnu dvoranu, navijaju za reprezentaciju Srbije i pomognu našim igračicama da stignu do prve pobede u kvalifikacijama.

     

    Rvači Proletera još jednom dokazali da su bez premca u Srbiji

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport