• Košarkaški klub Saragosa preneo naš tekst o Dinu Radončiću (Foto)

    Košarkaški klub Saragosa objavio je danas na svojoj zvaničnoj internet stranici tekst portala zrenjaninski.com o Dinu Radončiću. Takođe, tekst je ilustrovan fotografijama koje smo radili specijalno za ovu priliku.   Pod naslovom „Dino Radončić i Zrenjanin – privrženost korenima“, KK Saragosa, sa kojim Radončić ima ugovor, prenosi naš tekst o tome da se mladi košarkaš […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkaški klub Saragosa preneo naš tekst o Dinu Radončiću (Foto)

    Košarkaški klub Saragosa objavio je danas na svojoj zvaničnoj internet stranici tekst portala zrenjaninski.com o Dinu Radončiću. Takođe, tekst je ilustrovan fotografijama koje smo radili specijalno za ovu priliku.

     

    Pod naslovom „Dino Radončić i Zrenjanin – privrženost korenima“, KK Saragosa, sa kojim Radončić ima ugovor, prenosi naš tekst o tome da se mladi košarkaš odazvao pozivu dece iz zrenjaninskog naselja Bagljaš i popravio im koš, koji je bio u lošem stanju, a koji se nalazi na košarkaškom terenu u tom delu grada.

     

    Klub je ovaj tekst podelio i na društvenim mrežama, odnosno na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bojan Mijatov napušta Zrenjanin, pred njim je novi profesionalni izazov

     

    košarkaški klub saragosa

     

    Razgovor sa Dinom Radončićem, koji smo objavili juče, izazvao je veliku pažnju javnosti. Ukoliko ga niste pročitali do sada, to možete učiniti OVDE.

     

    Tekst na španskom jeziku, na zvaničnom sajtu KK Saragosa, možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport