• Klupska riznica sve bogatija: Na Vidovdanskoj regati deset medalja za Kajak klub Begej

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina osvojio je deset medalja na tradicionalnoj Vidovdanskoj regati, održanoj juče na reci Savi, u Zabrežju, kraj Obrenovca.   Na regati je učestvovalo trinaest klubova iz Srbije i jedan iz Bosne i Hercegovine, a KK Begej je predstavljalo 15 takmičara. Oni su osvojili jednu zlatnu medalju, šest srebrnih i tri bronzane.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Klupska riznica sve bogatija: Na Vidovdanskoj regati deset medalja za Kajak klub Begej

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina osvojio je deset medalja na tradicionalnoj Vidovdanskoj regati, održanoj juče na reci Savi, u Zabrežju, kraj Obrenovca.

     

    Na regati je učestvovalo trinaest klubova iz Srbije i jedan iz Bosne i Hercegovine, a KK Begej je predstavljalo 15 takmičara. Oni su osvojili jednu zlatnu medalju, šest srebrnih i tri bronzane.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dostojno predstavljali Srbiju: Marić, Samolovac i Đuričić ubedljivo do prvog mesta

     

    U mini kajaku, u trci MK-1 1000m, zlatnu medalju je osvojio Petar Sudžuković. Sudžuković se okitio i srebrnim medaljama u trkama MK-1 500m i MK-4 500m.

     

     

    Srebrne medalje u mini kajaku osvojile su i Nevena Vlatković i Milica Grebenar (MK-2 500m), zatim Jelena Nikolić i Una Džeferdanović (MK-2 500m), kao i Jelena Nikolić, Una Džeferdanović, Nevena Vlatković i Milica Grebenar u trci MK-4 500m.

     

    Šesto srebro za Kajak klub Begej osvojio je Radovan Ramljanski u kadetskoj konkurenciji, u trci K-1 200m.

     

    Bronzane medalje osvojili su Nevena Vlatković (MK-1 500m), pionir Nemanja Vlatković (K-1 200m) i kadet Marko Gojgolović (K-1 200m).

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kako navode u klubu, ovo je bila odlična prilika da se proveri forma takmičara koje do kraja jula očekuju još dva kola mini kajak i pionirske lige Srbije, kao i lige olimpijskih nada. Ova nadmetanja su i prioritet kluba za aktuelni takmičarski period.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport