• Karatistkinja Zadrugara Dunja Rajić osvojila bronzu na turniru u Budimpešti

    Karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je bronzanu medalju na tradicionalnom međunarodnom turniru „Budimpešta Open“, koji je održan proteklog vikenda u glavnom gradu Mađarske.   PROČITAJTE JOŠ: Takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin se iz Novog Sada vratili sa medaljama   Na turniru je učestvovalo više od 2000 takmičara iz 37 zemalja, među kojima su bili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karatistkinja Zadrugara Dunja Rajić osvojila bronzu na turniru u Budimpešti

    Karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je bronzanu medalju na tradicionalnom međunarodnom turniru „Budimpešta Open“, koji je održan proteklog vikenda u glavnom gradu Mađarske.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin se iz Novog Sada vratili sa medaljama

     

    Na turniru je učestvovalo više od 2000 takmičara iz 37 zemalja, među kojima su bili i takmičarke Karate kluba Zadrugar iz Lazareva Dunja Rajić i Nađa Kljajić.

     

    karatistkinja zadrugara dunja rajić
    Foto: KK Zadrugar

     

    U kategoriji juniorki preko 66kg, Dunja je osvojila bronzanu medalju. Do ovog odličja ona je došla pobedom nad domaćom takmičarkom (2:1) i karatistkinjom iz Slovačke (2:0). Poražena je od takmičarke iz Austrije (1:5).

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U kategoriji devojčica 2012. i 2013. godište, do 35 kg, Nađa Kljajić je u prvom meču pobedila protivnicu iz Slovačke (5:0). U drugom meču je poražena od druge Slovakinje rezultatom (0:3).

     

    Članovi Atletskog kluba Proleter uspešno nastupili na nekoliko takmičenja

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport