• Članovi Atletskog kluba Proleter uspešno nastupili na nekoliko takmičenja

    Članovi Atletskog kluba Proleter iz Zrenjanina uspešno su nastupili na nekoliko atletskih takmičenja.   Njih dvadesetpetoro, od najmlađih polaznika atletske školice, koju vodi Mirjana Grujić, do seniora, takmičilo se na na međunarodnom mitingu „Trofej Smedereva“.   PROČITAJTE JOŠ: Kajakaši Marko Lakatuš i Marko Lončarski novi državni prvaci u pionirskoj konkurenciji   Na prelepoj atletskoj stazi, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Članovi Atletskog kluba Proleter uspešno nastupili na nekoliko takmičenja

    Članovi Atletskog kluba Proleter iz Zrenjanina uspešno su nastupili na nekoliko atletskih takmičenja.

     

    Njih dvadesetpetoro, od najmlađih polaznika atletske školice, koju vodi Mirjana Grujić, do seniora, takmičilo se na na međunarodnom mitingu „Trofej Smedereva“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kajakaši Marko Lakatuš i Marko Lončarski novi državni prvaci u pionirskoj konkurenciji

     

    Na prelepoj atletskoj stazi, koja se nalazi u krugu čuvene smederevske tvrđave, najmlađi su se takmičili u trkama na 60 metara sa preponama i na 200 metara, kao i u skoku udalj.

     

    Medalje su ovog puta bile rezervisane za starije takmičare.

     

     

    Jovan Milošev osvojio je zlatnu medalju u trci na 400 metara sa vremenom 53,35 a zlatom se okitio i Simon Banacan u trci na 800 metara. Aleksa Bajin osvojio je prvo mesto u trci na 300 metara sa vremenom 38,95 a prvi je, u kategoriji pionira, bio i Ognjen Popov u trci na 800 metara.

     

    U kategoriji starijih pionirki, Teodora Antonić bila je prva u trci na 300 metara sa vremenom 43,22 a drugo mesto zauzela je Petra Dimitrijević sa rezultatom 44,02.

     

    Treće mesto u bacanju kugle osvojila je Tea Mašić.

     

     

    Za vikend finale kupa države

     

    Takmičar Proletera Jovan Milošev branio je boje Vojvodine na „Svesrpskom kupu“, održanom u Kraljevu. Jovan je trčao 110 metara sa preponama i sa vremenom 16,98 zauzeo drugo mesto.

     

    Na ovom atletskom takmičenju učestvuju ekipe Vojvodine, Beograda, centralne Srbije, Kosova i Metohije i Republike Srpske.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za vikend „proleterovce“ očekuje finale kupa države. U finale su se plasirali Petra Dimitrijević za trke na 100, 200 i 400 metara, Teodora Antonić za trke na 200 i 400 metara, Aleksa Bajin i Andrej Radivojkov za trku na 400 sa preponama, Ognjen Popov za 2.000 stipl čez i 3.000 metara, kao i Ivan Bajin u disciplini bacanje diska.

     

    Takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin se iz Novog Sada vratili sa medaljama

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport