• Karate klubovi Banatski cvet i Crvena zvezda potpisali sporazum o bratimljenju

  Karate klubovi Banatski cvet iz Zrenjanina i Crvena zvezda iz Beograda potpisali su sporazum o bratimljenju. U zrenjaninskom klubu kažu da je to plod dugogodišnje uspešne saradnje ova dva sportska kolektiva.   Banatski cvet je krajem seprembra ugostio Igora Gajića, majstora karatea 7. dan, potpredsednika Fudokan saveza Srbije, glavnog asistenta braće Jorga i glavnog trenera […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Karate klubovi Banatski cvet i Crvena zvezda potpisali sporazum o bratimljenju

  Karate klubovi Banatski cvet iz Zrenjanina i Crvena zvezda iz Beograda potpisali su sporazum o bratimljenju. U zrenjaninskom klubu kažu da je to plod dugogodišnje uspešne saradnje ova dva sportska kolektiva.

   

  Banatski cvet je krajem seprembra ugostio Igora Gajića, majstora karatea 7. dan, potpredsednika Fudokan saveza Srbije, glavnog asistenta braće Jorga i glavnog trenera Karate kluba Crvena zvezda.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Strelac dva gola Nikola Bajat: Cilj Jedinstva je plasman u viši rang

   

  Trening je tom prilikom trajao oko dva sata, a bio je podeljen u dve grupe – jednu za mlađi uzrast, a drugu za majstore karatea.

   

  Nakon treninga i seminara potpisan je i sporazum o bratimljenju između Banatskog cveta i Crvene zvezde.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ovom događaju prisustvovali su predsednik KK Banatski cvet Nikola Vukelić, sportski direktor Goran Samolovac, potpredsednik kluba Srđan Marić i član nadzornog odbora Filip Mihajlović.

   

  karate klubovi banatski cvet i crvena zvezda

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport