• Kajak klub Begej bio sjajan domaćin i učesnik međunarodne regate

    Kajak klub Begej je prošlog vikenda bio domaćin 12. Međunarodne regate „Begej 2023“, takmičenja koje se tradicionalno organizuje u Zrenjaninu u okviru manifestacije „Dani piva”.   Na regati je, osim domaćina, učestvovalo još devet klubova, između ostalih i Nautic Banat iz Rumunije i Aljmaš iz Hrvatske.   Na reci Begej se takmičilo oko 150 kajakaša, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajak klub Begej bio sjajan domaćin i učesnik međunarodne regate

    Kajak klub Begej je prošlog vikenda bio domaćin 12. Međunarodne regate „Begej 2023“, takmičenja koje se tradicionalno organizuje u Zrenjaninu u okviru manifestacije „Dani piva”.

     

    Na regati je, osim domaćina, učestvovalo još devet klubova, između ostalih i Nautic Banat iz Rumunije i Aljmaš iz Hrvatske.

     

    Na reci Begej se takmičilo oko 150 kajakaša, a među njima i 30 takmičara zrenjaninskog kluba, koji su postigli lepe rezultate.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ognjen Karlaš otišao u Poljsku: Prethodnu sezonu u Proleteru pamtiće do kraja života

     

    U mini kajaku, zlatne medalje su osvojili Nevena Vlatković, Mijat Ramljanski, Petar Sudžuković, Miloš Lončarski, Marko Lončarski, kao i Petar Sudžuković i Miloš Lončarski u dublu.

     

    Srebrne medalje su osvojili Miljana Vlatković, Mihajlo Trubajić, Marko Lončarski, kao i Marko i Miloš Lončarski u dublu.

     

    Bronzane medalje su osvojili Nevena Vlatković i Jadranka Stefanović u dublu, kao i Jelena Nikolić, Una Balint, Una Kordić i Nevena Vlatković u četvercu. Bronzom se okitio i četverac Marko Lončarski, Miloš Lončarski, Petar Sudžuković i Luka Popov.

     

    međunarodna regata begej 2023
    Foto: KK Begej

     

    Medalje i u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji

     

    U kategoriji pionira, zlato su osvojili Marko Lončarski, kao i Ana Zvekić i Jana Stefanović u dublu.

     

    Srebrne medalje su osvojili Nemanja Vlatković, kao i četverac u sastavu Nemanja Vlatković, Marko Lakatuš, Danilo Đogović i Đorđe Radišić.

     

    Bronzane medalje su osvojili Marko Lakatuš, dubl Nemanja Vlatković i Marko Lakatuš, kao i Ana Zvekić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kod kadeta, Marko Gojgolović je osvojio srebrnu medalju, a bronzom su se okitili dubl Marko Gojgolović i Marko Lakatuš, kao i četverac Marko Gojgolović, Đorđe Radišić, Danilo Đogović i Nemanja Vlatković.

     

    U juniorskoj konkurenciji, Stevan Bojanić osvojio je srebrnu medalju, a srebrom se okitio i dubl u sastavu Stevan Bojanić i Stefan Trubajić.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport