• Kad bokseri Petrovgrada uđu u ring, iz njega izlaze kao pobednici

    Proteklog vikenda je održano 7. kolo lige Vojvodine u boksu, u kojem su Boks klub Petrovgrad iz Zrenjanina predstavljala tri takmičara. I sva tri su iz ringa izašli kao pobednici.   U uzrastu pionira, u kategoriji do 54kg, učestvovao je Mihailo Ružić. Pokazao je dobru tehniku, lepo znanje i samim tim je jednoglasnom odlukom sudija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kad bokseri Petrovgrada uđu u ring, iz njega izlaze kao pobednici

    Proteklog vikenda je održano 7. kolo lige Vojvodine u boksu, u kojem su Boks klub Petrovgrad iz Zrenjanina predstavljala tri takmičara. I sva tri su iz ringa izašli kao pobednici.

     

    U uzrastu pionira, u kategoriji do 54kg, učestvovao je Mihailo Ružić. Pokazao je dobru tehniku, lepo znanje i samim tim je jednoglasnom odlukom sudija odneo pobedu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninci prvaci države: Na Begeju i dalje veslaju šampioni

     

    U uzrastu juniora, u kategoriji do 57kg, BK Petrovgrad je predstavljao Filip Kosovac. On je savladao svog protivnika tehničkim nokautom u drugoj rundi.

     

    – Na ovom meču, koji mu je ujedno bio i prvi u karijeri, pokazao je hrabrost i veliki potencijal za dalji napredak – kaže za portal zrenjaninski.com trener Boks kluba Petrovgrad Stanimir Đurović.

     

    U seniorskoj konkurenciji klub je predstavljao Petar Kamjanac, koji je nastupio u kategoriji do 67kg. Tehnički je bio nadmoćniji od protivnika i doneo je pobedu svom klubu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Napomenuo bih i da nas je na ovogodišnjem seniorskom prvenstvu države predstavljo Jovan Đuričić, u kategoriji do 63,5kg. Jovan je osvojio bronzanu medalju. Malo je reći da smo zadovoljni pokazanom borbom u ringu i postignutim rezultatima – zaključuje Stanimir Đurović.

     

    jovan đuričić
    Jovan Đuričić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport