• Jovana Arsić osvojila zlato i srebro na međunarodnoj veslačkoj regati u Italiji

    Srpska veslačica Jovana Arsić iz Zrenjanina osvojila je zlatnu i srebrnu medalju u skifu, na 37. po redu međunarodnoj regati „Memorijal Paolo d’Aloja“, održanoj prošlog vikenda u Italiji.   Na prvom ovogodišnjem takmičenju na vodi, Jovana Arsić je u subotu, prvog dana regate, osvojila srebro na 1.500 metara rezultatom 7:38,27 minuta.   PROČITAJTE JOŠ: Jovan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jovana Arsić osvojila zlato i srebro na međunarodnoj veslačkoj regati u Italiji

    Srpska veslačica Jovana Arsić iz Zrenjanina osvojila je zlatnu i srebrnu medalju u skifu, na 37. po redu međunarodnoj regati „Memorijal Paolo d’Aloja“, održanoj prošlog vikenda u Italiji.

     

    Na prvom ovogodišnjem takmičenju na vodi, Jovana Arsić je u subotu, prvog dana regate, osvojila srebro na 1.500 metara rezultatom 7:38,27 minuta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jovan Kujundžić (FK Jedinstvo): U subotu smo došli do važna tri boda

     

    Zaostajala je Zrenjaninka svega 1,05 sekundi za pobednicom iz Azerbejdžana Dijanom Dimčenko, a ostavila je iza sebe Uzbekistanku Anu Prakaten (7:39,61).

     

    Drugog dana Jovana se domogla najsjajnijeg odličja. Ona je istu distancu prešla za 8:00,43 minuta i tako bila brža od Grkinje Evangelije Anastasidu (8:01,60). Treće mesto u ovoj trci zauzela je Ana Prakaten iz Uzbekistana (8:02,39).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport