• Jovan Kujundžić (FK Jedinstvo): U subotu smo došli do važna tri boda

    Posle 20. kola Vojvođanske lige „Istok“, Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva zaostaje samo jedan bod za prvoplasiranom Kikindom.   Karađorđevčani su u subotu, na svom terenu, savladali Proleter iz Banatskog Karlovca rezultatom 3:0. Golove su postigli Vlado Zekanović u 57, Jovan Mijatović u 64. i Jovan Kujundžić u 86. minutu susreta.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jovan Kujundžić (FK Jedinstvo): U subotu smo došli do važna tri boda

    Posle 20. kola Vojvođanske lige „Istok“, Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva zaostaje samo jedan bod za prvoplasiranom Kikindom.

     

    Karađorđevčani su u subotu, na svom terenu, savladali Proleter iz Banatskog Karlovca rezultatom 3:0. Golove su postigli Vlado Zekanović u 57, Jovan Mijatović u 64. i Jovan Kujundžić u 86. minutu susreta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pobednik tri golmanska dvoboja Milan Glišin debituje na golu FK Proleter 2006

     

    – Prvo poluvreme nismo odigrali onako kako smo želeli, ali smo sve to nadoknadili u drugom. Borili smo se sve vreme i došli do važna tri boda. Sledi nam derbi sa Crvenom zvezdom iz Ruskog Sela, fantastičnom ekipom koja ima odlične pojedince. Očekujemo pobedu i idemo na sve ili ništa – izjavio je za portal zrenjaninski.com Jovan Kujundžić, jedan od igrača Jedinstva koji se u subotu istakao na terenu.

     

    U 22. kolu, koje je na programu 15. aprila, Jedinstvo će odmeriti snage sa liderom na tabeli – OFK Kikinda.

     

    – Moramo dobro da se pripremimo, i fizički i psihički, u nadi da ćemo posle ove utakmice izbiti na prvo mesto. Borićemo se do kraja i daćemo sve od sebe da na kraju sezone budemo prvaci i ostvarimo plasman u viši rang. Ova ekipa to zaslužuje, počev od igrača, trenera i uprave, pa sve do naših navijača koji nam sve ovo vreme pružaju odličnu podršku – naglasio je Kujundžić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    Nakon 20. odigranih utakmica, FK Jedinstvo ima osvojena 44 boda, bod manje od OFK Kikinda. Karađorđevčani su u dosadašnjem delu prvenstva slavili 14 puta, dva puta su igrali nerešeno i pretrpeli su četiri poraza.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport