• Jovan Kozić i Goran Radišić: Vojvodina 1928 ove sezone ima jasan cilj

    Posle šest odigranih kola u Vojvođanskoj ligi „Istok“, Fudbalski klub Vojvodina 1928 iz Perleza nalazi se u vrhu tabele, sa 13 osvojenih bodova, dva više od drugoplasiranog Begeja iz Žitišta. Perležani su u dosadašnjem delu prvenstva ostvarili četiri pobede, jednom su odigrali nerešeno i pretrpeli su jedan poraz.   – Cilj kluba je prvo mesto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jovan Kozić i Goran Radišić: Vojvodina 1928 ove sezone ima jasan cilj

    Posle šest odigranih kola u Vojvođanskoj ligi „Istok“, Fudbalski klub Vojvodina 1928 iz Perleza nalazi se u vrhu tabele, sa 13 osvojenih bodova, dva više od drugoplasiranog Begeja iz Žitišta. Perležani su u dosadašnjem delu prvenstva ostvarili četiri pobede, jednom su odigrali nerešeno i pretrpeli su jedan poraz.

     

    – Cilj kluba je prvo mesto i ulazak u Srpsku ligu. Za sada nam rezultatski dobro ide i na pravom smo putu da ostvarimo ono što smo zacrtali. Što se tiče igre, tu svakako imamo još prostora za napredak – kaže za portal zrenjaninski.com vezista Goran Radišić, strelac dva gola u aktuelnoj sezoni.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Članovi Atletskog kluba Proleter uspešno nastupili na nekoliko takmičenja

     

    Radišić dodaje da je ove godine liga izjednačena i da, kako se kaže, „svako svakoga može da pobedi“.

     

    Njegov saigrač Jovan Kozić, koji se, baš kao i Radišić, ovog leta pridružio ekipi iz Perleza, od početka prvenstva se triput upisao u listu strelaca. Kaže da mu nije bilo teško da se uklopi u novu sredinu.

     

    – Uslovi za rad, ekipa i svi koji su uz klub su fenomenalni. Spremamo se iz utakmice u utakmicu i idemo korak po korak. Po rezultatima se vidi da je liga ujednačena i da će biti baš velika borba, kako za prvo mesto, tako i za opstanak. Što se nas tiče, očekujem da ispunimo cilj koji smo zacrtali pre početka sezone, a to je prvo ili drugo mesto. Međutim, kao što sam rekao, idemo korak po korak i ne razmišljamo puno unapred. U svaku utakmicu ulazimo kao da je najbitnija u sezoni – ističe Kozić.

     

    U nedelju dolazi Jedinstvo

     

    Vojvodina 1928 u nedelju dočekuje Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva, koje je slabije startovalo ove sezone. Karađorđevčani se nalaze na pretposlednjem mestu, sa četiri poraza i dva remija.

     

    – Moj bivši klub po kvalitetu zaslužuje dosta bolju poziciju od trenutne i ne sme nas zavarati pogled na tabelu. Očekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu, gde će nijanse odlučivati. Verujem da možemo do pobede – naglašava nekadašnji igrač i kapiten Jedinstva Goran Radišić.

     

    Jovan Kozić smatra da će ekipa iz Banatskog Karađorđeva doći u komšiluk sa željom da uzme sva tri boda, iako ima start kakav nije zapamćen u poslednjih nekoliko godina.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – To što su pretposlednji na tabeli ne treba da nas zavara jer imaju dosta dobrih pojedinaca koji mogu da reše utakmicu. Došao im je novi trener, kojeg svi poznaju i znaju da on uvek ide na pobedu. Ali mi gledamo nas, analiziramo naše greške i ispravljamo ih što je bolje moguće. Biće to utakmica koja slovi za pravi derbi. Ovom prilikom bih pozvao sve ljude, navijače Vojvodine, fudbalske stručnjake i ostale, da dođu u nedelju na stadion u Perlezu, podrže nas i da se svi zajedno radujemo posle utakmice – poručuje Kozić.

     

    Bliži se 7. Gomex Zrenjaninski polumaraton: Najavljen i specijalni gost!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport