• Još jedna medalja sa državnog prvenstva za atletičare Proletera

    Takmičari Atletskog kluba Proleter iz Zrenjanina nastavili su sa uspesima na prvenstvu države koje je za različite uzrasne kategorije održano proteklog vikenda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još jedna medalja sa državnog prvenstva za atletičare Proletera
    Foto: Atletski klub Proleter

     

    Pavle Borovčanin je na prvenstvu Srbije za mlađe pionire osvojio drugo mesto i srebrnu medalju u trci na 200 metara. Svojom medaljom je doprineo da se Proleter u Zrenjanin vrati sa ukupno sedam osvojenih odličja.

     

    Odličan rezultat na prvenstvu za mlađe pionire ostvario je i Luka Stojkov, kojem je u trci na 800 metara zamalo izmakla medalja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jana Đuranović ostvarila izuzetan uspeh osvajanjem zlatne medalje na G1 tekvondo turniru

     

    Luka je jedan od najmlađih takmičara Proletera, atletiku je počeo da trenira krajem prošle godine i već za nekoliko meseci postigao je veliki uspeh na državnom prvenstvu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Posebno bih istakao da smo na prvenstvu Srbije u višeboju imali predstavnike u seniorskoj konkurenciji. Jedna od legendi zrenjaninske atletike, osvajačica velikog broja medalja, Angela Terek, osvojila je u petoboju šesto mesto. Šestoplasirani je bio i Jovan Milošev u sedmoboju. To su jako dobri plasmani. Uz sedam osvojenih medalja u mlađim kategorijama, možemo da budemo vrlo zadovoljni na startu sezone – kaže za portal zrenjaninski.com Mladen Grujić, trener Atletskog kluba Proleter.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport