• Ivanu ni koronavirus nije omeo da bude u savršenoj formi!

    Najbolju srpsku atletičarku Ivanu Španović ni pandemija koronavirusa nije omela da vredno trenira i održava formu. Ona sa svojim pratiocima na Instagramu deli fotografije i video snimke, na kojima prikazuje vežbe koje praktikuje.   Vežbe često izvodi uz minimum jednostavnih rekvizita, kako bi i drugi mogli isto da urade u kućnim uslovima.   Posebnu pažnju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivanu ni koronavirus nije omeo da bude u savršenoj formi!

    Najbolju srpsku atletičarku Ivanu Španović ni pandemija koronavirusa nije omela da vredno trenira i održava formu. Ona sa svojim pratiocima na Instagramu deli fotografije i video snimke, na kojima prikazuje vežbe koje praktikuje.

     

    Vežbe često izvodi uz minimum jednostavnih rekvizita, kako bi i drugi mogli isto da urade u kućnim uslovima.

     

    Posebnu pažnju i brojne lajkove izazvala je nova atraktivna fotografija na kojoj se Ivana nalazi sa dečkom, personalnim trenerom Markom Vuletom.

     

    – Moj život je film, molim, bez priče u bioskopu – našalila se Ivana u komentaru.

     

    Pročitajte još: Bivša rukometašica Zorica Mašić postala licencirani međunarodni delegat

     

    Marko je imao nešto drugačije viđenje vežbe koju su izveli uz poljubac.

     

    – Za ljude koji nam govore „nikada ne želimo da izgledamo kao vi“, Arnold je imao jednostavan odgovor: „Ne brinite se, nikada i nećete“ – napisao je Marko Vuleta u komentaru ove fotke.

     

    Sudeći po fotografijama koje objavljuje u poslednje vreme, Ivana Španović nikada nije bila u boljoj formi. Vrhunskim sportistima ni korona, ni izolacija, jednostavno ne mogu ništa!

     

    https://www.instagram.com/p/B-9urjClzU0/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. preslatko..jako bitna info za mene…zato sam i procitao tekst..uvek ste na licu mesta i brzo objavljujete ovako bitne informacije za nas zivot…moze li ono kako Slobodan Coba Dubajic provodi dane ili gde je Momir Rnic stariji …pa vi dalje nastavite sa vaznim i bitnim vestima…ljudi ako nemate nista pametnije da napisete onda,,,,

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport