• Igrali su srcem: Velika pobeda pionira OK Proleter u Novom Sadu

    Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina ostvarili su danas, u sali SPENS-a u Novom Sadu, veliki uspeh. Oni su odneli pobedu nad ekipom OK Vojvodina maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima.   – Momci su igrali odlično. Bili su pravi tim, igrali su srcem i zasluženo odneli pobedu nad ekipom Vojvodine. Ovo im je druga pobeda […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Igrali su srcem: Velika pobeda pionira OK Proleter u Novom Sadu

    Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina ostvarili su danas, u sali SPENS-a u Novom Sadu, veliki uspeh. Oni su odneli pobedu nad ekipom OK Vojvodina maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima.

     

    – Momci su igrali odlično. Bili su pravi tim, igrali su srcem i zasluženo odneli pobedu nad ekipom Vojvodine. Ovo im je druga pobeda zaredom u drugom delu takmičarske sezone, odnosno prvenstva Vojvodine za pionire. I u prvom delu su odneli sve pobede – rekao je trener pionira Proletera Darko Jančić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Plivački klub Proleter ima čak četiri juniorska prvaka Srbije

     

    On je dodao da su neki momci bili bolesni i da su imali temperaturu, ali da ih to nije sprečilo da danas igraju odlično.

     

    – Mojim momcima čestitam na uspehu, a protivniku želim puno sreće u daljem takmičenju – dodao je Jančić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za Proleter su igrali kapiten Zečić, Stankov, Štrbac, Stoiljkovski, Rakić, Tričković, Jelisić, Funduk, Tančić, Markov, Banč i Šamanc.

     

    Marijana Berbakov osvojila dve bronze na Evropskom masters prvenstvu u plivanju

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport