• I devojke odmerile snage na turniru u malom fudbalu: „Nemoguća misija“ osvojila zlato

    U okviru kulturno – sportske manifestacije „Leto u Banatskom Dvoru“, u toku jula i avgusta održano je mnogo takmičenja u različitim sportovima i veštinama.   Ali, baš kao i svake godine, jedna od najvećih atrakcija bio je turnir u malom fudbalu. A na samom turniru – takmičenje ženskih ekipa.   PROČITAJTE JOŠ: Justin Cvetkov se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    I devojke odmerile snage na turniru u malom fudbalu: „Nemoguća misija“ osvojila zlato

    U okviru kulturno – sportske manifestacije „Leto u Banatskom Dvoru“, u toku jula i avgusta održano je mnogo takmičenja u različitim sportovima i veštinama.

     

    Ali, baš kao i svake godine, jedna od najvećih atrakcija bio je turnir u malom fudbalu. A na samom turniru – takmičenje ženskih ekipa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Justin Cvetkov se od četvrte godine bavi plivanjem a sada obara evropske rekorde

     

    – Meštani i gosti koji posećuju takmičenja u okviru „Leta u Banatskom Dvoru“ uživaju u sportskim nadmetanjima, a učesnika je iz godine u godinu sve više. No, primetili smo da zaista veliko interesovanje postoji za turnir ženskih ekipa u malom fudbalu. Zato se trudimo da animiramo što više učesnica kako bi turnir bio što zanimljiviji – kaže za portal zrenjaninski.com Sanja Njergeš, jedna od učesnica i najaktivnija promoterka ženskog fudbala.

     

    Ove godine za učešće su se prijavile tri ekipe – „Nemoguća misija“, „Ne gurajte nas“ i „Titove pionirke“. Pobedila je „Nemoguća misija“.

     

    – Sve takmičarke se fubalom bave potpuno rekreativno, jedino sam ja aktivna fudbalerka. Cilj nam je da promovišemo ženski fudbal a i da se mi dobro zabavimo – dodaje Sanja Njergeš.

     

     

    Želja joj da sudi u Super ligi za žene

     

    Sanju poznavaoci fudbala znaju kao članicu zrenjaninskog Proletera. U ovom klubu je igrala poslednje tri sezone. No, aktivna fudbalska karijera je za Sanju, inače studentkinju DIF-a, završena.

     

    – Nažalost, morala sam da biram između fudbala i sudijske karijere, pa sam se odlučila za suđenje. Fudbal je, inače, moj život i planiram da se na fakultetu specijalizujem za nešto što ima veze sa ovim sportom – ističe Sanja.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ona već sudi mečeve u okviru Područne fudbalske lige u muškom fudbalu i u Drugoj ligi za žene. Očekuje je pohađanje seminara i dobijanje licence jer joj je želja da sudi u Super ligi za žene.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport