• Hendi sport odbranio titulu prvaka Specijalne olimpijade Srbije u fudbalu

    U organizaciji sportskog kluba „Srce u Jabuci“ i Specijalne olimpijade Srbije, proteklog vikenda je održano državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u fudbalu za muškarce.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Hendi sport odbranio titulu prvaka Specijalne olimpijade Srbije u fudbalu
    Foto: Hendi sport

     

    Na takmičenju u Jabuci učestvovalo je devet klubova iz Srbije, pored ostalih i Hendi sport iz Zrenjanina.

     

    Nakon divizioniranja, kada su napravljene tri divizije sa po tri kluba, fudbaleri Hendi sporta su se našli u onoj najjačoj, zajedno sa ekipama Mladosti iz Pirota i Klikera iz Pančeva.

     

    U prvoj utakmici, momci iz Zrenjanina snage su odmerili sa Piroćancima, kada se vodila žestoka borba za svaku loptu. Kako je vreme odmicalo, ekipa Hendi sport kluba je organizovanom igrom počela da daje golove, da bi na kraju utakmice rezultat bio 5:0 u korist Zrenjaninaca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin spreman za državno prvenstvo u odbojci: Stižu pioniri iz cele Srbije

     

    U drugoj utakmici igrali su protiv veoma dobre ekipe Klikera iz Pančeva, koja je pružila jak otpor, što krajnji rezultat sigurno ne govori, a on je 7:0 za ekipu Hendi sporta.

     

    hendi sport
    Foto: Hendi sport

     

    Sa neprimljenim golom i gol razlikom od 12:0, Hendi sport je ponovio uspeh od prošle godine i odbranio titulu prvaka Specijalne olimpijade Srbije u fudbalu.

     

    Boje Hendi sport kluba branili su Agron Zećiri, Ivan Živkov, Almir Salihi, Dalibor Berković, Borko Spalević, Raul Berković, Emrah Zećiri  i Filip Bartole.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Naši momci su bez greške odigrali turnir. Igrali su veoma odgovorno i kolektivno i rezultat nije izostao. Godinama imamo isti sastav koji dominira u fudbalu desetak godina unazad. Želim da se zahvalim momcima još jednom, jer su ispunili sve postavljene zadatke – izjavila je za portal zrenjaninski.com trener Hendi sport kluba na ovom turniru Mia Nuhanović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport