• GLADIJATORI: Koliki teret dižu momci?!

  Beograđani ostali u čudu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ELEMIR – Klub „Gladijator“ iz Elemira nastupio je u Beogradu na državnom prvenstvu u powerliftingu, po IPF pravilima, i zabeležio je izuzetne rezultate.

  Članovi elemirskog kluba "Gladijator"
  Članovi elemirskog kluba „Gladijator“

  Vladimir Bulatović bez opreme i Marko Sivački sa opremom, bili su najbolji takmičari u RAW-u.

  Vladimir je u kategoriji +120 kilograma za juniore do 22 godine osvojio zlato podigavši iz čučnja 290 kilograma, iz benč presa 217,5 kilograma, u vučenju 330 kilograma, sa totalom od 837,5 kilograma. Na taj način oborio je sva četiri rekorda.

  Marko je u kategoriji do 66 kilograma u seniorskoj konkurenciji došao do zlatne medalje podigavši iz čučnja 197,5 kilograma, iz benč presa 131 kilogram i vučenja 212,5 kilograma, sa totalom 541 kilogram. Pri tome je oborio rekorde u čučnju, benč presu i totalu.

  Iako samo sa dva takmičara, „Gladijator“ je i ekipni pobednik prvenstva. Uz to, Zoran Ećim, član elemirskog kluba, dobio je priznanje za postignute rezultate na saveznom nivou, dok je Jovica Rablov bio sudija na prvenstvu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport