• Fudbaleri Proletera 2006 i Jedinstva odigrali prijateljsku utakmicu uoči nastavka prvenstva

    Na terenu na zrenjaninskom izletištu Motel Šumice snage su prošlog vikenda odmerili fudbaleri Proletera 2006 iz Zrenjanina i Jedinstva iz Ečke. Prijateljska utakmica, u okviru priprema za nastavak prvenstva B lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, kojoj nije nedostajalo žara i dobrog fudbala, završena je rezultatom 1:1.   – Sa Jedinstvom smo odgirali prijateljsku pripremnu utakmicu, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Proletera 2006 i Jedinstva odigrali prijateljsku utakmicu uoči nastavka prvenstva

    Na terenu na zrenjaninskom izletištu Motel Šumice snage su prošlog vikenda odmerili fudbaleri Proletera 2006 iz Zrenjanina i Jedinstva iz Ečke. Prijateljska utakmica, u okviru priprema za nastavak prvenstva B lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, kojoj nije nedostajalo žara i dobrog fudbala, završena je rezultatom 1:1.

     

    – Sa Jedinstvom smo odgirali prijateljsku pripremnu utakmicu, da vidimo gde smo pred početak prolećnog dela prvenstva. Utakmica je bila lepa i zanimljiva. Što je najvažnije, bila je fer i korektna sa obe strane – kratko je za portal zrenjaninski.com prokomentarisao Amir Teljigović, trener fudbalera Proletera.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Lazar Pešić (FK Potisje): Očekujem da do kraja prvenstva igramo kao što smo u nedelju

     

    Fudbalski klub Jedinstvo iz Ečke kandidat je za ulazak u viši rang takmičenja. Stoga je Ečanima ova utakmica dobro došla da provere formu pred nastavak sezone.

     

    – Za Proleter su igrali mladi fudbaleri, iz naše omladinske škole. To su momci koji imaju 16, 17 i 18 godina, tako da nam u ovoj utakmici nije bila prioritet pobeda, pa čak ni rezultat, već afrimacija mladih igrača – zaključio je Teljigović.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prolećni deo prvenstva počinje 9. aprila, utakmicama 8. kola.

     

    Raspored 8. kola (9. april, 16 časova): Proleter 2006 – Proleter (N), Sloga – Zlatica, KSK Konak 1926 – Jedinstvo 2014. Slobodan Radnički (S).

     

    Jesenji poredak: Jedinstvo 2014 (Ečka) 18, KSK Konak 1926 15, Sloga (Jarkovac) 9, Zlatica 9, Proleter 2006 (Zrenjanin) 7, Proleter (Neuzina) 4, Radnički (Sutjeska) 0 bodova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport