• Fudbaleri MSK-a ubedljivo do svog prvog kupa u istoriji (Foto)

    Kup Fudbalskog saveza grada Zrenjanina za ovu godinu osvojio je MSK iz Mihajlova. Mihajlovčani su u nedelju, na svom terenu, pobedili ekipu Radničkog 1911 iz Jaše Tomića sa 3:1, a u revanšu, odigranom tri dana kasnije, bili su još ubedljiviji i trijumfovali sa čak 4:0. Zanimljivo je da su sva četiri gola postignuta u prvom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri MSK-a ubedljivo do svog prvog kupa u istoriji (Foto)

    Kup Fudbalskog saveza grada Zrenjanina za ovu godinu osvojio je MSK iz Mihajlova. Mihajlovčani su u nedelju, na svom terenu, pobedili ekipu Radničkog 1911 iz Jaše Tomića sa 3:1, a u revanšu, odigranom tri dana kasnije, bili su još ubedljiviji i trijumfovali sa čak 4:0. Zanimljivo je da su sva četiri gola postignuta u prvom poluvremenu.

     

    Pobednički pehar ekipi MSK-a predao je predsednik FSG Zrenjanin Velibor Mladenović. Pehar finalisti Radničkom 1911 uručio je komesar takmičenja Koviljko Marković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bogdan Mirčetić potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom na tri godine

     

    – Pobeda u kupu za nas je istorijski uspeh. Nije bilo lako stići do šampionske titule, jer su nam protivnici bili ŽFK Banat i OFK Stajićevo, a u finalu su nas čekali stari znanci, odlična ekipa Radničkog iz Jaše Tomića. Ovog puta bili smo bolji i na domaćem i na gostujućem terenu i zasluženo slavili. Posebno smo ponosni na pobedu u gostima od 4:0, jer smo dokazali da hoćemo i možemo, pa smo iskoračili stepenik više – prokomentarisao je za portal zrenjaninski.com osvajanje kupa trener MSK-a Mihajlovo Milivoj Markov.

     

    radnički 1911 - msk mihajlovo
    Foto: NMR Info/Spaso Mladenovski

     

    Dodatni vetar u leđa

     

    Za fudbalere iz Mihajlova nema predaha. Titulu prvaka proslavili su u sredu sa svojim vernim navijačima i zatim nastavili sa treninzima. Već u subotu ih očekuje prvo kolo Područne fudbalske lige Zrenjanin.

     

    – Titula pobednika kupa dala nam je dodatni vetar u leđa. Dobro radimo, a zadovoljstvo uprave, igrača i trenera je na najvišem nivou – dodao je Markov.

     

    Ovo je bio 76. Kup FSG Zrenjanin. Do sada ga je osvojio ukupno 21 klub, a MSK je 22. po redu. Interesantno je da ovogodišnji finalisti nikada nisu bili pobednici. Radnički 1911 je prethodno tri puta učestvovavo u finalu (1954, 2021. i 2022), a MSK samo jednom – 2017. godine.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    MSK će nastaviti takmičenje u Kupu Fudbalskog saveza područja Zrenjanin, pred početak prolećne polusezone.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport