• Fudbaleri Hendi sport kluba ponovo imali priliku da se druže sa sportistima iz regiona

    U organizaciji KMF Mungosi iz Beograda, u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi je održan tradicionalni sportski susret – fudbalski turnir pod nazivom „Šampioni“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Hendi sport kluba ponovo imali priliku da se druže sa sportistima iz regiona
    Foto: Hendi sport

     

    Fudbaleri Hendi sport kluba iz Zrenjanina po treći put su imali priliku da se druže sa sportistima iz regiona.

     

    Turnir se sastoji iz više segmenata. Takmičenja se odvijaju tokom više dana, a učesnike čine osobe različitih uzrasnih kategorija iz celog regiona.

     

    Zrenjaninci su učestvovali u završnici turnira u kojem nastupaju timovi pionirskog uzrasta i klubovi koji u svom sastavu imaju osobe sa intelektualnim poteškoćama.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karate: Filip Mihajlović se pozlatio na šampionatu u Sloveniji, Sandra Bundić osvojila srebro

     

    U grupi u kojoj su se takmičili fudbaleri Hendi sport kluba bila su još četiri kluba čiji su sportisti osobe iz specijalnih škola, pet klubova sa decom nižih razreda i isto toliko iz Severne Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

     

    I pored toga što rezultatski imperativ nije bio prioritet, treba pomenuti da su zrenjaninski fudbaleri odigrali šest utakmica i od toga imali tri pobede i tri poraza.

     

    fudbaleri hendi sport kluba
    Foto: Hendi sport

     

    U Staroj Pazovi za Hendi sport su nastupili Imre Lakatoš, Filip Bartole, Boba Pinter, Srđan Danilović, Nikola Bogdanov, Nebojša Bogdanov, Nenad Stanojević i prijatelji iz sportskog kluba „Srce u Jabuci“ Lazar Sretenović, Kristijan Kovačević, Dragoslav Noveski, Jovan Vasiljević i Dragan Draganić.

     

    Trenerski tandem činili su Ivan Mihajlović i Jovan Pavić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – U ime kluba Hendi sport zahvalio bih se organizatoru ovog predivnog sportskog takmičenja, KMF Mungosi, direktoru Nemanji Kovačeviću i promoterki turnira, našoj istaknutoj odbojkašici Tijani Bošković, na besprekornoj organizaciji i srdačnom gostoprimstvu – izjavio je predsednik zrenjaninskog kluba Borislav Nuhanović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport