• Edvin Eleven: Omladinski reprezentativac spreman za Super ligu Srbije

    Ako se po jutru dan poznaje, onda je Zrenjaninac Edvin Eleven, koji je u martu ove godine postao punoletan, momak na kog domaći fudbal može ozbiljno da računa.   Svi koji su pratili njegovu dosadašnju karijeru navode da je u pitanju jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Srbiji, a da je zaista tako dokazuje i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Edvin Eleven: Omladinski reprezentativac spreman za Super ligu Srbije

    Ako se po jutru dan poznaje, onda je Zrenjaninac Edvin Eleven, koji je u martu ove godine postao punoletan, momak na kog domaći fudbal može ozbiljno da računa.

     

    Svi koji su pratili njegovu dosadašnju karijeru navode da je u pitanju jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Srbiji, a da je zaista tako dokazuje i poziv, koji je Eleven nedavno dobio, da se pridruži omladinskoj reprezentaciji Srbije.

     

    Edi je sa našom selekcijom odradio petodnevne pripreme u Subotici, nakon kojih je došao u rodni Zrenjanin i odvojio deo slobodnog vremena za druženje sa ekipom portala zrenjaninski.com. Na početku razgovora ističe da rado dolazi u Zrenjanin, jer je ovde proveo detinjstvo, tu su mi prijatelji, devojka…

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninci u vrhu tabele: Košarkaši Bagljaša vezali pet pobeda

     

    – Prvi put sam dobio poziv za omladinsku U19 reprezentaciju Srbije i zaista sam bio prijatno iznenađen. Velika je čast i privilegija nositi dres svoje zemlje. Pet dana smo bili smešteni u Subotici, uslovi su bili fenomenalni, a treninzi još bolji. Inače, kao mlađi sam dobijao pozive za reprezentaciju u nižim uzrastima, a čak sam pre dve godine učestvovao i u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo koje, nažalost, nismo prošli – priča Edvin Eleven za naš portal.

     

    edvin eleven
    Foto: Igor Nađ

     

    Edvin Eleven igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu…

     

    Edi je sa šest godina počeo da se bavi fudbalom u FK Petlić, da bi do svoje dvanaeste godine trenirao u Zrenjaninu. Posle toga je otišao u FK Vojvodina, a odatle u beogradsku Crvenu zvezdu. Ovog leta zadužio je dres Fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole. Kao mali počeo je na krilu, sada igra na više pozicija krilo, špic, prednji vezni, vezni uopšteno…

     

    – U TSC sam dočekan izuzetno prijatno a, iskren da budem, nisam očekivao da će tako biti. Mislio sam da će u klubu imati distancu prema meni, jer sam nov, ali su od samog starta bili veoma srdačni. Uslovi za rad su fenomenalni i zaista nemam šta da zamerim. Pratio sam klub prethodne sezone, video da je u usponu, da igra ofanzivno i da ima velike ambicije, što mi se sviđa – ističe Edvin.

     

    edvin eleven
    Foto: Igor Nađ

     

    Trenutno nastupa u Omladinskoj ligi Srbije, a trenira sa prvim timom TSC.

     

    – Da bih imao minutažu, igram omladinsku ligu. Nadam se da ću uskoro ostvariti i debi sa prvim timom u Super ligi Srbije. Želim da se dokažem i da maksimalno radim na sebi – dodaje naš sagovornik kome su, osim TSC-a, omiljeni klubovi Crvena zvezda i Barselona, uz čiju igru „tika-taka“ je i odrastao dok je klub iz Katalonije vodio Pep Gvardiola.

     

    edvin eleven
    Foto: Igor Nađ

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport