• Džudo je ponovo u školama: Druženje đaka na tatamiju

  Projekat „Džudo u škole“ ponovo se realizuje u najvećem srednjobanatskom gradu. To je epilog sporazuma čelnika Grada Zrenjanina i Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.   Podsetimo, realizacija ovog projekta počela je još 1. septembra 2018. godine. Međutim, morala je da bude prekinuta zbog pandemije koronavirusa.   PROČITAJTE JOŠ: Vanja Grbić mu odbrusio: “Pogrešio si adresu, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Džudo je ponovo u školama: Druženje đaka na tatamiju

  Projekat „Džudo u škole“ ponovo se realizuje u najvećem srednjobanatskom gradu. To je epilog sporazuma čelnika Grada Zrenjanina i Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.

   

  Podsetimo, realizacija ovog projekta počela je još 1. septembra 2018. godine. Međutim, morala je da bude prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Vanja Grbić mu odbrusio: “Pogrešio si adresu, ne postoje te pare” (Foto)

   

  – Ponovo su se stekli uslovi da nastavimo sa ovakvim vidom edukacije učenika zrenjaninske Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“. Sa decom ćemo ozbiljno raditi, ali ćemo se i zabavljati. Drago mi je da se projekat nastavlja, jer ćemo školarcima omogućiti da steknu osnovna znanja o ovoj drevnoj borilačkoj veštini, inače veoma popularnom olimpijskom sportu – izjavio je Tomislav Kohajm, realizator projekta i trener u OJK Proleter.

   

  Termini treninga su utorkom i četvrtkom od 11 časova.

   

  Zoran Bogaroški

   

  džudo u škole

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport