• Džudisti održali redovno godišnje polaganje za učeničke pojaseve (Foto)

    Omladinski džudo klub Proleter iz Zrenjanina, u prelepom ambijentu sportske sale OŠ „Petar Petrović Njegoš“, organizovao je u subotu, 28. decembra, redovno godišnje polaganje za učeničke pojaseve.   Polaganju su pristupili članovi OJK Proleter, kao i polaznici škole džudoa u organizaciji Svetske džudo federacije, Džudo saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i Grada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudisti održali redovno godišnje polaganje za učeničke pojaseve (Foto)

    Omladinski džudo klub Proleter iz Zrenjanina, u prelepom ambijentu sportske sale OŠ „Petar Petrović Njegoš“, organizovao je u subotu, 28. decembra, redovno godišnje polaganje za učeničke pojaseve.

     

    Polaganju su pristupili članovi OJK Proleter, kao i polaznici škole džudoa u organizaciji Svetske džudo federacije, Džudo saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i Grada Zrenjanina. Svoje stečeno znanje kandidati su prikazivali pred komisijom, koju su činili istaknuti džudo radnici iz našeg grada Bogdan Šuica, Nenad Janjić i Miloš Padejski.

     

    Pročitajte još: SPORTSKO LICE GODINE: Zrenjaninski uručio pehare Lenki i Ognjenu

     

     

    – Deca su zajedno sa svojim trenerima odradila veliki posao za ovu godinu. Komisija je zadovoljna prikazanim znanjem. Nadamo se da će ovi mladi ljudi nastaviti da rade kao i do sada – rekao je Bogdan Šuica, predsednik OJK Proleter i predsednik komisije za polaganje

     

    Iz škole džudoa IJF polagalo je četrdeset troje polaznika, kao i šezdeset dva člana zrenjaninskog Proletera. Svi kandidati uspešno su položili i stekli nova učenička zvanja. Rukovodstvo kluba iskoristilo je ovu priliku da poklonima u vidu novih takmičarskih kimona nagradi svoje najbolje članove iz prethodne godine, nosioce državnih medalja.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin