• DVE MEDALJE NA PLIVAČKOM MITINGU „SVE PROLAZI SAMO ZVEZDA TRAJE“

    ZRENJANIN – U Beogradu je 29. aprila održan plivački miting „Sve prolazi samo Zvezda traje“ na kojem je učestvovalo preko 420 takmičara.     Ekipa Proletera od šest članova je osvojila je dve medalje. Dino Doroslovački je osvojio srebrnu medalju u trci 50 prsno, a Ognjen Kovačević bronzu na 50 leđno. Trener ekipe je bio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DVE MEDALJE NA PLIVAČKOM MITINGU „SVE PROLAZI SAMO ZVEZDA TRAJE“

    ZRENJANIN – U Beogradu je 29. aprila održan plivački miting „Sve prolazi samo Zvezda traje“ na kojem je učestvovalo preko 420 takmičara.

     

     

    Ekipa Proletera od šest članova je osvojila je dve medalje. Dino Doroslovački je osvojio srebrnu medalju u trci 50 prsno, a Ognjen Kovačević bronzu na 50 leđno. Trener ekipe je bio Milorad Radišić.

     

    Inače, u Zrenjaninu će se u nedelju, 7. maja, održati plivačko takmičenje „Mladost“ za mlađe kategorije plivača na kojem se očekuje učešće preko 400 takmičara.

     

    Proleter će kao organizator nastupiti sa preko 100 takmičara. Takmičenje počinje u 10 časova, sa pauzom od 120 minuta za ručak.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport