• Dva zlata oko vrata: Dunja Rajić sjajno privodi kraju ovu takmičarsku godinu

    Prošlog vikenda je u Preljini održano prvenstvo Srbije u karateu za kadete i juniore u katama i borbama, kao i Trofej Srbije za mlađe seniore (U21).   Karate klub Zadrugar iz Lazareva je nastupio sa tri takmičara, koji su osvojili isto toliko medalja – dve zlatne i jednu srebrnu.   PROČITAJTE JOŠ: Srećan rođendan: Karate […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dva zlata oko vrata: Dunja Rajić sjajno privodi kraju ovu takmičarsku godinu

    Prošlog vikenda je u Preljini održano prvenstvo Srbije u karateu za kadete i juniore u katama i borbama, kao i Trofej Srbije za mlađe seniore (U21).

     

    Karate klub Zadrugar iz Lazareva je nastupio sa tri takmičara, koji su osvojili isto toliko medalja – dve zlatne i jednu srebrnu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Srećan rođendan: Karate klub Banatski cvet obeležava 19 godina postojanja

     

    Dunja Rajić sjajno privodi kraju ovu takmičarsku godinu. Posle zlatne medalje na Evropskom šampionatu za juniore, mediteranske bronze u istoj kategoriji, seniorske zlatne medalje na prvenstvu Srbije, srebrne na Kupu Srbije za seniore, zlatne na Kupu Srbije za juniore, srebra na Svetskoj ligi u Poreču i još mnogo odličja sa međunarodnih i domaćih takmičenja, ona je ovog vikenda osvojila i zlato na Trofeju Srbije za mlađe seniorke i zlato u konkurenciji juniorki na prvenstvu Srbije.

     

    Do kraja godine Dunja Rajić će pokušati da se domogne i medalje na Balkanskom šampionatu, koji se održava ovog meseca u Ljubljani, kao i na Svetskom kupu za mlade u Veneciji, koji je na programu krajem decembra.

     

    dunja rajić
    Foto: KK Zadrugar

     

    Anđela Kostić je prošlog vikenda osvojila srebrnu medalju u juniorskoj konkureciji.

     

    Stanko Stojičić je izgubio prvu borbu i time je završio takmičenje.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Narednog vikenda, takmičare Zadrugara očekuje nastup na Kupu Vojvodine za pionire i nade, koji se održava u Novom Bečeju.

     

    Novi uspeh mladog karatiste: Ivan Lagundžija kadetski vicešampion Srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport