• Duško Tošić u Beogradu trenira sa fudbalerima Crvene zvezde

    Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Duško Tošić, zbog pauze koja je nastala u kineskom prvenstvu usled epidemije korona virusa, nalazi se u Beogradu gde trenira sa izabranicima Dejana Stankovića.   Juče su fudbaleri FK Crvena zvezda nastavili sa treninzima, a na pomoćnom terenu stadiona ponovo je viđeno staro lice. Tošić je dobio dozvolu od svog matičnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Duško Tošić u Beogradu trenira sa fudbalerima Crvene zvezde

    Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Duško Tošić, zbog pauze koja je nastala u kineskom prvenstvu usled epidemije korona virusa, nalazi se u Beogradu gde trenira sa izabranicima Dejana Stankovića.

     

    Juče su fudbaleri FK Crvena zvezda nastavili sa treninzima, a na pomoćnom terenu stadiona ponovo je viđeno staro lice. Tošić je dobio dozvolu od svog matičnog kluba Gvangžua da trenira u Beogradu sa crveno-belima. Isto tako ga je Dejan Stanković rado prihvatio na treninzima.

     

    Pročitajte još: Nakon odličnog starta u 2020. usledio prvi poraz u nastavku šampionata

     

    Dokle god bude trajala pauza u kineskom prvenstvu, Tošić će biti tu da pojača konkurenciju na Zvezdinim treninzima, a potom se vraća u Kinu.

     

    – Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam ovu prinudnu pauzu, nastavim da treniram, i to baš ovde u Zvezdi. Srećan samo što nije postojala dilema da radim sa crveno-belima. Naravno, kada se pauza završi, vratiću se u Gvangžu koji mi je dozvolio da ovde radim sa Dejanom Stankovićem i njegovim timom. Potrudiću se da, dok sam ovde, kroz rad i dobru atmosferu pomognem Zvezdi na treninzima – istakao je Duško Tošić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport