• Dunja i Anđela na karate kampu za najkvalitetnije takmičare iz Vojvodine

    Karate savez Vojvodine tradicionalno, početkom avgusta, organizuje kamp za najkvalitetnije takmičare iz vojvođanskih klubova.   Ovog puta, od 9. do 15. avgusta, u kampu učestvuju karatisti koji će nastupiti na Evropskom šampionatu za kadete, juniore i mlađe seniore, kao i još 14 najkvalitetnijih takmičara iz Vojvodine. Iz Karate kluba Zadrugar iz Lazareva na kampu se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dunja i Anđela na karate kampu za najkvalitetnije takmičare iz Vojvodine

    Karate savez Vojvodine tradicionalno, početkom avgusta, organizuje kamp za najkvalitetnije takmičare iz vojvođanskih klubova.

     

    Ovog puta, od 9. do 15. avgusta, u kampu učestvuju karatisti koji će nastupiti na Evropskom šampionatu za kadete, juniore i mlađe seniore, kao i još 14 najkvalitetnijih takmičara iz Vojvodine. Iz Karate kluba Zadrugar iz Lazareva na kampu se nalaze kadetkinje Dunja Rajić i Anđela Kostić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Golman Radničkog Stefan Bačko: Mlada ekipa spremna za pobede (Foto)

     

    Već 17. avgusta Dunja Rajić odlazi u finski grad Tampere, gde će učestvovati na Evropskom šampionatu, u sastavu naše nacionalne selekcije, u kategoriji kadetkinja preko 54 kg.

     

    Klub se trenutno fokusirao na to da obezbedi sredstva potrebna za Dunjin odlazak na ovaj šampionat. Potrebno je, naime, 175.000 dinara.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Sigurni smo da ćemo, kao i do sada, uz pomoć Grada Zrenjanina, Mesne zajednice Lazarevo i prijatelja kluba, uspeti da obezbedimo ta sredstva“, kažu u Karate klubu Zadrugar.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport