• Došli, videli, pobedili: Bokseri Petrovgrada se okitili zlatnim medaljama

    Proteklog vikenda bokseri Petrovgrada iz Zrenjanina imali su čast da učestvuju na javnim sparinzima u Rumi, koji su imali i međunarodni karakter, s obzirom na to da su nastupila i dva bokserska kluba iz Slovenije.   Bokserski klub Petrovgrad predstavljali su Mihajlo Ružić, Srđan Despotov i Jovan Đuričić, i sva trojica su se okitila zlatnim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Došli, videli, pobedili: Bokseri Petrovgrada se okitili zlatnim medaljama

    Proteklog vikenda bokseri Petrovgrada iz Zrenjanina imali su čast da učestvuju na javnim sparinzima u Rumi, koji su imali i međunarodni karakter, s obzirom na to da su nastupila i dva bokserska kluba iz Slovenije.

     

    Bokserski klub Petrovgrad predstavljali su Mihajlo Ružić, Srđan Despotov i Jovan Đuričić, i sva trojica su se okitila zlatnim medaljama.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nemanja Oljača (FK Rusanda): Posle 19 godina ponovo smo u Vojvođanskoj ligi

     

    Mihajlo Ružić je nastupio u juniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 54kg. Boksovao je protiv Slovenca, odlično se pokazao i zasluženo došao do zlatne medalje.

     

    – U kategoriji juniora nas je predstavljao i Srđan Despotov, koji je nastupio u kategoriji do 64kg. Ovo mu je bilo vatreno krštenje, ali se savršeno snašao i zasluženo je uzeo prvo mesto – kaže za portal zrenjaninski.com trener BK Petrovgrad Stanimir Đurović.

     

    U seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 63,5kg, nastupio je Jovan Đuričić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Naši osvajači olimpijskih medalja na velikom plakatu u dvorištu Doma borilačkih sportova

     

    – Borba je bila puna dinamike tokom sve tri runde, tako da se može reći da je ovo zlato zaista zasluženo – zaključuje Đurović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport