• Dobro došao kući: Dejan Davidovac se vratio u Crvenu zvezdu

    Košarkaški reprezentativac Srbije i dosadašnji igrač CSKA iz Moskve Dejan Davidovac vratio se u Crvenu zvezdu Meridianbet, saopštili su danas crveno-beli.   Dejan je u četvrtak potpisao ugovor na tri sezone. Tako se vraća u svoju kuću, svoj klub sa kojim je u prethodnom mandatu imao ogromnih uspeha.   PROČITAJTE JOŠ: Spremni za put na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dobro došao kući: Dejan Davidovac se vratio u Crvenu zvezdu

    Košarkaški reprezentativac Srbije i dosadašnji igrač CSKA iz Moskve Dejan Davidovac vratio se u Crvenu zvezdu Meridianbet, saopštili su danas crveno-beli.

     

    Dejan je u četvrtak potpisao ugovor na tri sezone. Tako se vraća u svoju kuću, svoj klub sa kojim je u prethodnom mandatu imao ogromnih uspeha.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Spremni za put na egzotičnu destinaciju? Evo kako da preuzmete KARTE ZA MEKSIKO!!!

     

    Dejan Davidovac može da igra na čak četiri pozicije u timu (od 1 do 4). Rođen je 17. januara 1995. u Zrenjaninu, a za Crvenu zvezdu je od dolaska tokom leta 2017. godine odigrao 301 utakmicu i postigao 2.095 poena. Njegov učinak na terenu u mnogo slučajeva bio je mnogo važniji i značajniji od suvih brojki, poena, asistencija i skokova.

     

    Sa Crvenom zvezdom je osvojio deset trofeja – tri ABA lige, četiri šampionata Srbije, dva Kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup ABA lige.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Novim ugovorom Dejan Davidovac se obavezao na vernost našoj Crvenoj zvezdi do kraja takmičarske sezone 2025-2026. On zna težinu dresa koji će ponovo nositi i biće izuzetno važan za tim KK Crvena zvezda u sezonama koje dolaze. Deki, dobro došao kući“, poručio je danas Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport