• DOBRE VESTI IZ PLIVAČKOG KLUBA PROLETER

  ZRENJANIN – Na međunarodnom plivačkom mitingu „Mlade nade“, održanom u Kikindi, plivači „Proletera“ osvojili su sedam medalja. Zlatom i srebrom okitio se Justin Cvetkov, zlatom Srđan Štrbac, a bronzane medalje osvojili su Aleksandar Dimitrijević (dve) i Viktorija Trankulov (dve). Na Kupu Banatul, održanom u Rešicama (Rumunija), plivači „Proletera“ nastupili su sa 12 takmičara. Vuk Šuvački […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DOBRE VESTI IZ PLIVAČKOG KLUBA PROLETER

  ZRENJANIN – Na međunarodnom plivačkom mitingu „Mlade nade“, održanom u Kikindi, plivači „Proletera“ osvojili su sedam medalja. Zlatom i srebrom okitio se Justin Cvetkov, zlatom Srđan Štrbac, a bronzane medalje osvojili su Aleksandar Dimitrijević (dve) i Viktorija Trankulov (dve).

  Justin Cvetkov
  Justin Cvetkov

  Na Kupu Banatul, održanom u Rešicama (Rumunija), plivači „Proletera“ nastupili su sa 12 takmičara. Vuk Šuvački osvojio je tri bronzane medalje, na 50 leđno, prsno i kraul. Treneri ekipe su bili Dragan Jocić i Milorad Radišić.

  Vuk Šuvački
  Vuk Šuvački

  Plivački klub „Proleter“, predvođen Ivanom Lenđerom, će 22. i 23. oktobra učestvovati na međunarodnom takmičenju „13. novembar“ u Skoplju. Ekipu će voditi Pejinović i Radišić.

  Posle dve godine provedene u Dubaiju, naš proslavljeni olimpijac Ivan Lenđer se vratio u Zrenjanin, gde će nastaviti svoj trenažni proces zajedno sa šefom struke PK „Proleter“ i selektorom reprezentacije Dejanom Pejinovićem.

  Ivan je u međuvremenu završio Fakultet za sport sa usmerenjem plivanje i u klubu će pored plivačkog dela raditi i kao trener mlađih selekcija. Takođe će biti promoter škole plivanja PK „Proleter“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport