• DEVOJKE IMAJU OGROMAN TALENAT ZA FUDBAL (FOTO)

    ZRENJANIN – Zrenjaninska sportska dvorana Medison bila je u subotu, 3. marta, domaćin 9. i 10. kola Kadetske lige Srbije – grupa Vojvodina. Učestvovalo je šest ekipa: ŽFK Zemun, ŽFK Vojvodina, Bistrica Novi Sad, Inđija, Spartak Subotica i Stajićevo 2017.     Da devojke sa naših prostora imaju ogroman talenat za fudbal pokazalo se i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DEVOJKE IMAJU OGROMAN TALENAT ZA FUDBAL (FOTO)

    ZRENJANIN – Zrenjaninska sportska dvorana Medison bila je u subotu, 3. marta, domaćin 9. i 10. kola Kadetske lige Srbije – grupa Vojvodina. Učestvovalo je šest ekipa: ŽFK Zemun, ŽFK Vojvodina, Bistrica Novi Sad, Inđija, Spartak Subotica i Stajićevo 2017.

     

    fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Da devojke sa naših prostora imaju ogroman talenat za fudbal pokazalo se i na utakmicama koje su viđene na parketu najstarije sportske dvorane u Srbiji, a stotinak gledalaca, koji su ispratili ove mečeve, moglo je da uživa u velikom broju lepih fudbalskih poteza, driblinga, efektnih golova…

     

    ženski fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Nama je prioritet da ove devojke naučimo da igraju fudbal i da ga zavole. Trenutno smo peti na tabeli od šest ekipa. Tokom cele protekle jeseni formirali smo kadetsku ekipu, koja se sada uspešno nosi sa najboljim ekipama u državi, i ovo nam je osnova za seniorsku ekipu, za naredne sezone – rekao je Momčilo Sučević, ispred ŽFK Stajićevo 2017.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport