• Dejan treći prošao kroz cilj: Savladao stazu dugu 20 kilometara, sa više od 35 prepreka

    Dejan Vukonjanski iz Zrenjanina, član ekipe „Unikatni trkači“, osvojio je treće mesto u trci sa preprekama (OCR) pod nazivom „Megdan Adrenalin Race“.   OCR trka, na stazi dugačkoj 20 kilometara, sa više od 35 prepreka, održana je u nedelju, 2. jula, na izletištu Borkovac kod Rume. U pitanju je OCR trka sa najdužom tradicijom u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dejan treći prošao kroz cilj: Savladao stazu dugu 20 kilometara, sa više od 35 prepreka

    Dejan Vukonjanski iz Zrenjanina, član ekipe „Unikatni trkači“, osvojio je treće mesto u trci sa preprekama (OCR) pod nazivom „Megdan Adrenalin Race“.

     

    OCR trka, na stazi dugačkoj 20 kilometara, sa više od 35 prepreka, održana je u nedelju, 2. jula, na izletištu Borkovac kod Rume. U pitanju je OCR trka sa najdužom tradicijom u Srbiji i u nedelju je obeležila deceniju postojanja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Gde god da se pojavi, kapiten košarkaša Proletera Marko Rajanović osvoji MVP titulu

     

    U ukupnom plasmanu, u konkurenciji oko 200 takmičara, Dejan Vukonjanski se popeo na postolje kao trećeplasirani. On je stazu savladao za 2:11:06.

     

     

    – Čestitam organizatorima na fenomenalno koncipiranih 20 kilometara staze, zanimljivim preprekama, sveukupnoj organizaciji i događaju. Takođe se zahvaljujem na nagradi u obliku štita i buzdovana, kao i na robnim nagradama – kaže Dejan za portal zrenjaninski.com.

     

    Osvajanjem trećeg mesta, on je uspešno završio prvi deo sezone OCR trka i ujedno otvara drugi deo.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dejan je pozvan da već narednog vikenda učestvuje na OCR Kopaonik Challenge-u, u trci koju organizuje Invictus Challenge iz Novog Sada.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport