• Davor Štefanek u Novom Bečeju uručio poklone Sportskog saveza Srbije

  Predsednik Sportskog saveza Srbije i proslavljeni rvač Davor Štefanek posetio je opštinu Novi Bečej i tom prilikom obišao Osnovnu školu „Miloje Čiplić“. Zajedno sa Štefanekom, a u okviru redovnog obilaska teritorijalnih sportskih saveza, novobečejsku opštinu je posetio i generalni sekretar saveza Goran Marinković.   Oni su razgovarali sa predsednikom opštine Sašom Maksimovićem i predsednikom Sportskog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Davor Štefanek u Novom Bečeju uručio poklone Sportskog saveza Srbije

  Predsednik Sportskog saveza Srbije i proslavljeni rvač Davor Štefanek posetio je opštinu Novi Bečej i tom prilikom obišao Osnovnu školu „Miloje Čiplić“. Zajedno sa Štefanekom, a u okviru redovnog obilaska teritorijalnih sportskih saveza, novobečejsku opštinu je posetio i generalni sekretar saveza Goran Marinković.

   

  Oni su razgovarali sa predsednikom opštine Sašom Maksimovićem i predsednikom Sportskog saveza opštine Novi Bečej Daliborom Vučetićem o trenutnoj situaciji u sportu na lokalu. Bilo je reči i o projektima koji se planiraju kako bi se sport podigao na viši nivo.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Braća za primer: Mateja je prvak u plivanju, a ponos porodice su i Aleksa i Andrija

   

  Nakon sastanka, gosti su posetili sportsku halu koja je dobila nove stolice, parket, krov i semafor. Sportski savez Srbije obezbedio je i lopte i sportske rekvizite za svih pet osnovnih škola sa teritorije opštine, a domaćin je bila OŠ „Miloje Čiplić“.

   

  – Nastavljamo da promovišemo sport i zdrav način života. Nadamo se da ćemo ovim malim znakom pažnje, u vidu sportskih rekvizita, poboljšati časove fizičkog u osnovnim školama u ovoj opštini. Želja nam je da se intenzivira komunikacija sa teritorijalnim sportskim savezom koji će se priključiti našim akcijama – istakao je Davor Štefanek.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  On je dodao da je na sastanku bilo reči i o pokretanju projekta besplatne rekreacije za žene „Budi zdrava – vežbaj sa nama“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport