• Danilo Kondić (ŽFK Banat Bagljaš): Ozbiljno se spremamo za nastavak prvenstva

    ŽFK Banat Bagljaš je krajem januara počeo pripreme za nastavak takmičarske sezone u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin. Uoči okupljanja, saopšteno je da su u klub iz najmnogoljudnijeg zrenjaninskog naselja pristigla nova imena. Kristijan Bretšnajder je došao iz FK ASK iz Aradca, Nemanja Buratović iz Proletera 2006, Aleksandar Grban iz Jedinstva Banatsko Karađorđevo, dok je Ilija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Danilo Kondić (ŽFK Banat Bagljaš): Ozbiljno se spremamo za nastavak prvenstva

    ŽFK Banat Bagljaš je krajem januara počeo pripreme za nastavak takmičarske sezone u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin. Uoči okupljanja, saopšteno je da su u klub iz najmnogoljudnijeg zrenjaninskog naselja pristigla nova imena. Kristijan Bretšnajder je došao iz FK ASK iz Aradca, Nemanja Buratović iz Proletera 2006, Aleksandar Grban iz Jedinstva Banatsko Karađorđevo, dok je Ilija Krasić na Bagljaš stigao iz zrenjaninskog Radničkog.

     

    Trener Jovo Simanić ostaje na klupi i u nastavku sezone, a u klubu očekuju da će pod njegovom dirigentskom palicom ostvariti zacrtane ciljeve.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Amerikanci ne štede komplimente: Oduševljeni smo što nam se pridružio Nikola Petković

     

    – Cilj nam je plasman u viši rang takmičenja. Nadam se da ćemo se direktno plasirati u Vojvođansku ligu. Ako ne uspemo tako, onda barem kroz baraž – kaže za portal zrenjaninski.com mladi vezista ŽFK Banat Bagljaš Danilo Kondić, sa kojim smo razgovarali u kafeu „Izlog“, u Hotelu „Vojvodina“.

     

    Kondić, koji je svojevremeno napustio redove Omladinca iz Botoša i takmičenje u Vojvođanskoj ligi, kako bi se pridružio drugarima u nižem rangu, rođen je 22. novembra 2001. godine. Fudbalom je počeo da se bavi sa šest godina u Petliću. Odatle je otišao u Proleter, koji se spojio sa Radničkim u vreme kada je nastupao za kadete. Karijeru je nastavio u Radničkom, gde je dogurao do prvog tima. Posle toga ga je put vodio u Naftagas iz Elemira, zatim Omladinac FAM iz Botoša, odakle je došao u redove ŽFK Banat Bagljaš.

     

    – Društvo, ekipa, gradski klub, Bagljaš, trener, uprava kluba… Sve su to razlozi zbog kojih sam odlučio da dođem u Banat. Atmosfera u ekipi je od samog starta perfektna, ne može biti bolja. Ozbiljno se spremamo za nastavak trke i verujemo da možemo da postignemo sve ono što smo zacrtali – navodi Kondić.

     

    danilo kondić

     

    Dele treće mesto sa Poletom

     

    Nastavak šampionata Banat Bagljaš dočekuje na deobi trećeg mesta sa Poletom iz Nakova, sa 30 bodova, sedam manje u odnosu na prvoplasiranu Budućnost iz Srpske Crnje.

     

    – Verujem da smo mogli da uzmemo još koji bod sa strane. Kod kuće smo u poslednjem kolu, uoči zimske pauze, remizirali sa gostima iz Budućnosti iz Srpske Crnje, iako mislim da smo u tom susretu zaslužili još dva boda. Ipak, u nastavku prvenstva će biti bolje – ističe Kondić.

     

    Prošlog vikenda Zrenjaninci su gostovali u Banatskom Despotovcu, gde su odigrali drugu kontrolnu utakmicu u okviru priprema. Gosti su savladali domaćine iz Mladosti sa 2:0. Strelac prvog gola bio je novajlija u redovima Banata Grban, dok je protivničku mrežu drugi put zatresao Cvetić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Bila je to jedna dobra utakmica. U ovom trenutku su nam još uvek teške noge, ali biće sve dobro do početka drugog dela prvenstva – zaključio je Danilo Kondić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport