• „Crvena furija“ slavila u Kristalnoj dvorani, Srbija pružila jak otpor (Foto)

    Srbija – Španija 4:5 (poluvreme 2:2) U19 – prijateljski meč   Gradu Zrenjaninu je po ko zna koji put pripala velika čast da ugosti jednu od naših nacionalnih selekcija. Ovog puta, u utorak, 21. januara, Kristalna dvorana je bila poprište prijateljskog meča u futsalu, u kojem su se sastale Srbija i Španija, selekcije do 19 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Crvena furija“ slavila u Kristalnoj dvorani, Srbija pružila jak otpor (Foto)

    Srbija – Španija 4:5 (poluvreme 2:2)

    U19 – prijateljski meč

     

    Gradu Zrenjaninu je po ko zna koji put pripala velika čast da ugosti jednu od naših nacionalnih selekcija. Ovog puta, u utorak, 21. januara, Kristalna dvorana je bila poprište prijateljskog meča u futsalu, u kojem su se sastale Srbija i Španija, selekcije do 19 godina starosti.

     

     

    Iako je „Crvena furija“ pre meča važila za apsolutnog favorita, imajući u vidu da su Španci aktuelni evropski šampioni, naša nacionalna selekcija pružila je odličnu igru koja je zadovoljila blizu 400 gledalaca. Ali je, s druge strane, i pretrpela minimalan poraz rezultatom 4:5.

     

     

    – Naši momci su pokazali da mogu da se nose sa Špancima. Nositi se sa njima, biti blizu pobede, odigrati egal utakmicu, dokaz je da smo na pravom putu – rekao je Vladimir Jovanović, selektor futsal reprezentacije Srbije po završetku meča.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport