• Čak desetoro igračica i igrača u letnjem prelaznom roku napustilo Kuglaški klub Kristal

    Čak desetoro igračica i igrača je u letnjem prelaznom roku napustilo Kuglaški klub Kristal iz Zrenjanina. Zrenjaninski sportisti nastaviće karijeru u nekima od drugih srpskih klubova.   Milena Jurišić potpisala je za novosadsku Alimentu, a Ljiljana Frenc takmičiće se za kikindsku Kiku 0230.   PROČITAJTE JOŠ: Zlatni rvač Proletera: Viktor Nemeš osvojio najsjajnije odličje na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Čak desetoro igračica i igrača u letnjem prelaznom roku napustilo Kuglaški klub Kristal

    Čak desetoro igračica i igrača je u letnjem prelaznom roku napustilo Kuglaški klub Kristal iz Zrenjanina. Zrenjaninski sportisti nastaviće karijeru u nekima od drugih srpskih klubova.

     

    Milena Jurišić potpisala je za novosadsku Alimentu, a Ljiljana Frenc takmičiće se za kikindsku Kiku 0230.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zlatni rvač Proletera: Viktor Nemeš osvojio najsjajnije odličje na Gran priju u Nemačkoj!

     

    Elena Frenc nastaviće karijeru u novosadskoj Vojvodini i zrenjaninskom Banatu (dvojna registracija), a boje Vojvodine braniće u narednoj sezoni i Renata Bodo.

     

    Perspektivni Uroš Papić nastavlja karijeru u novobečejskom Jedinstvu i kikindskom Radničkom (dvojna registracija), a Miloš Rajić u Beogradu i Prvoj petoletki iz Trstenika.

     

    Dušan Čekić, Mladen Martinov i Tomislav Stoiljković pojačaće redove zrenjaninskog Banata, a Dejan Radonić novosadske Vojvodine.

     

    Sredinom juna Kuglaški savez Vojvodine saopštio je da je zrenjaninski Ženski kuglaški klub Kristal odustao od takmičenja u Super ligi Srbije. Umesto Zrenjaninki, u dopunskoj utakmici, superligaški status obezbedila je Slavia iz Kovačice.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Šta su razlozi odustajanja jednog od najtrofejnijih kuglaških klubova u zemlji od takmičenja, tada nije saopšteno. Nisu se oglasili ni iz Kuglaškog kluba Kristal.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Odlazak igrača iz kluba prouzrokovalo je dugogodišnje uništavanje kluba od strane klupskog sekretara i malog dela igračica koje su svoje lične interese stavili ispred interesa kluba. Sistemski si doveli klub do bankrotstva iz koje se verovatno neće nikada izvući.
      Imovina kluba će verovatno na dobos u stečajnom postupku pa će kljun koji ima istoriju dugu skoro 80 godina otići u zaborav.
      Hvala im..

    2. Postovani Kristal u srcu
      Ne mogu a da ne prokomentarisem vase reci. Kada vec toliko znate kako su igracice sa sekratarom sistemski unistile klub, zbog cega se niste potpisali imenom i prezimenom? Te iste igracice su se godinama borile za opstanak kluba i svojom parama finansirale odlaske na utakmice i kotizacije za takmicenja. Ako ste znali sta se desava, zbog cega ste gledali sa strane i niste pokusali da pomognete klubu? Zenska ekipa je bila jedina koja nesto pokusava a vi prozivate igracice. Kako vas nije sramota?
      Ako vam nesto i nije bilo jasno mogli ste pitati.
      Spostovanjem,
      Dragana

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport