• Boško Kvrgić (Omladinac): Mlada smo ekipa, očekujem da će biti bolje u nastavku

    Porazom u 15. kolu, Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša je završio prvi deo sezone u Vojvođanskoj ligi „Istok“.   Botošani su u nedelju na domaćem terenu izgubili od Kozare iz Banatskog Velikog Sela rezultatom 2:5 (1:2). Golove za domaćina su postigli Ivan Puškaš u 22. i Boško Kvrgić u 53. minutu, a strelci za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Boško Kvrgić (Omladinac): Mlada smo ekipa, očekujem da će biti bolje u nastavku

    Porazom u 15. kolu, Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša je završio prvi deo sezone u Vojvođanskoj ligi „Istok“.

     

    Botošani su u nedelju na domaćem terenu izgubili od Kozare iz Banatskog Velikog Sela rezultatom 2:5 (1:2). Golove za domaćina su postigli Ivan Puškaš u 22. i Boško Kvrgić u 53. minutu, a strelci za Kozaru su bili Ratko u 8. i 81, Labus u 31, Misić u 60. i Erdeljan u 86. minutu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkaš Mateja Vukić školovanje i sportsku karijeru nastavio u Kanadi

     

    – Bila je to otvorena utakmica sa puno šansi. Gosti su prvi poveli, a mi smo se brzo podigli i izjednačili. Pred kraj prvog poluvremena Kozara je uspela da nam da još jedan gol posle kornera. U drugom poluvremenu smo na teren izašli motivisaniji i u 53. minutu sam postigao gol. Međutim, u sledećem napadu gosti su opet došli u vođstvo, posle čega smo pali psihički i u nastavku primili još dva gola – izjavio je za portal zrenjaninski.com strelac Boško Kvrgić.

     

    Sa 14 bodova na 14. poziciji

     

    Posle ovog poraza Omladinac FAM je pao na tabeli i nastavak prvenstva će dočekati na 14. poziciji, sa 14 bodova, šest više u odnosu na Mladost iz Omoljice, koja se nalazi na začelju.

     

    Botošani su u prethodnih 15 utakmica pretrpeli sedam poraza, pet puta su remizirali i ostvarili su tri pobede.

     

    – Nisam zadovoljan prvim delom sezone. Ovo je najgora polusezona za mene od kada sam u klubu, a tu sam već godinu i po dana. Stanje na tabeli nije realno, rezultati govore jedno, ali naše pružene partije su bilo mnogo bolje. Mlada smo ekipa i očekujem da će sve biti bolje u nastavku. Zajedno sa šefom Jovićem smo pokazali da malobrojna i borbena ekipa ipak može da ostvari dobre rezultate – ističe Kvrgić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Boško Kvrgić je, inače, rođen 2002. godine u Zrenjaninu i igra na pozicijama levog krila i levog beka. Pre Omladinca je igrao u Radničkom iz Zrenjanina, gde je prošao sve mlađe kategorije i upisao nekoliko nastupa u prvom timu. U Botoš je došao u leto prošle godine na poziv tadašnjeg trenera Vladimira Grbušića. Osim gola koji je postigao na jučerašnjoj utakmici, upisao je i nekoliko asistencija.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport