• Bogdan Mirčetić potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom na tri godine

    Nekada član omladinske selekcije, koji je od ove sezone priključen prvom timu, Bogdan Mirčetić iz Zrenjanina, potpisao je profesionalni ugovor sa Fudbalskim klubom Partizan na tri godine, saopštili su crno-beli.   PROČITAJTE JOŠ: Gile, srećan rođendan: Mladi vezista Inđije Stefan Gajilović danas puni 21 godinu   Mirčetić, koji će u oktobru napuniti 18 godina, sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bogdan Mirčetić potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom na tri godine

    Nekada član omladinske selekcije, koji je od ove sezone priključen prvom timu, Bogdan Mirčetić iz Zrenjanina, potpisao je profesionalni ugovor sa Fudbalskim klubom Partizan na tri godine, saopštili su crno-beli.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Gile, srećan rođendan: Mladi vezista Inđije Stefan Gajilović danas puni 21 godinu

     

    Mirčetić, koji će u oktobru napuniti 18 godina, sa omladinskom selekcijom je u sezoni 2022/23. poneo titulu prvaka države. Igra na poziciji prednjeg veznog i sa prvim timom je prošao pripremni period u Beogradu i Sloveniji.

     

    – Kada sam došao u klub, glavni ciljevi su mi bili da potpišem profesionalni ugovor i da debitujem za prvi tim Partizana. Danas sam napravio korak više ka ostvarenju sna. Živim za dan kada ću debitovati za prvi tim, a potom sa ponosom zakoračiti i ostvariti uspeh sa timom u svetkovini fudbala „večitom derbiju“ – izjavio je Bogdan Mirčetić nakon potpisivanja profesionalnog ugovora.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Mirčetić je u Partizan došao iz FK Sporto iz Zrenjanina, kada je priključen mlađim kadetima crno-belih.

     

    bogdan mirčetić
    Foto: FK Partizan

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport